Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

äppelsaft

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det blir väl tekniskt för mig, men jag förmodar så länge nätagget i skärmen är switchad ska allt vara lugnt oavsett grenuttag. "För att tydliggöra det här lite till så är det idag sällsynt att en skärm har en mekanisk brytare som galvaniskt frånskiljer nätaggregatet (om det är inbyggt i skärmen) från vägguttaget. Om skärmen har en mekanisk brytare är det oftast en knapp som återfjädrar och endast ger en kort signal till nätaggregatet" Men jag tror på att jag kan stänga av skärmen hur många gånger som helst om den är switchad. Den är från 2013 så det är den nog. Tack för utförligt svar
 2. Åge N Tack för utförligt svar .Är on off knappen en mekanisk brytare. Nätaggregatet, hur vet man ifall det är switchat? Även om man drar ut sladden mellan datorn och grenkontakten som försörjer datorn med ström så blir det ingen skada alls på skärmen om det nu är så. Ta på on off knappen skadar inte skärmen alls alltså om nätaggregatet är switchat.
 3. Det här har jag hört varningar om mest när man läser om detta. Det ska inte vara bra att ta på och av skärmen flera gånger på samma dag.
 4. Hej Ska man stänga av bildskärmen på on off knappen ifall man lämnar datorn i en timme eller två för att minska slitet på skärmen, blir det skadat om man inte gör det? Ska man bara sätta datorn i viloläge istället. Vad gör ni?
 5. Ok, det löste sig men tack för hjälpen
 6. Ja, jag testade med firefox och det funkade inte där heller. Jag körde en sfc/scannow och som hade hittade och fixat felen. Sen installerade jag senaste drivrutinerna för nätverkskortet eller internet. Inte helt hundra på vad felet var, men jag testade igen och ninite visades i rätt format och allt fungerade som vanligt med nedladdning. Klockan är inställd på samma tid och geografiska zon som förut. Det löste sig, men tack för hjälpen
 7. Hej Jag skulle ladda ner ett par program till datorn från ninite.com. Jag får felmeddelandet an error occured (0x80072ee7);; 371 This PC's clock appears to be set wrong. Please make sure both the year and date are correct. If the clock is wrong Ninite's secure digital signature checks may fail. Innan har jag laddat ner program därifrån utan några problem alls och tiden på datorn ska vara rätt inställd. Något om DSN fick jag upp när jag valde reparera och diagnostisera dator, kan jag ändra något där. Det går inte heller att installera tillägg i webbläsaren. (Jag har nyligen ominstallerat och reparerat windows pga av virus ) Snabb hjälp skulle vara mycket uppskattat Flera sajter syns inte heller i sitt ursprungliga format för mig, det är nästan bara text som visas , kan det vara något java, jag saknar som är orsaken. Däremot fungerar det att installera tillägg i webbläsaren på ett standardkonto på datorn.
 8. Drivrutinen du länkade till är den första jag installerade. Men det har inte hjälpt, inte heller dianostikverktyget som ibland inte varje gång säger att det är trasse lmed papprena. Det är inte felet, får ta och ringa supporten.
 9. Alla patroner sitter i skrivaren och det har funkat varenda gång fram tills nu fast nu var det 2-3 år sedan jag använde den sist. Så det är inte felet.
 10. Går det att endast skriva ut med en svart patron i skrivaren, photosmart C7280. Jag har bara den svarta patronen kvar och jag får felkoden fel har uppstårr med bläcksystemet med felkod C18a0001. Jag har följt två tre anvisningar där några av dessa var att hålla ner ok,avbryt,svart och färg och sedan stänga av skrivaren, repetera två gånger. Det medförde endast en ominstallation men problemet kvarstod. Hag har provat t med att välja svart/vitt på inställningarna men det är inte felet. Står det någonstans att alla patroner måste ha färg för att utskrift ska ske, var har jag missat det i såfall.
 11. Ja (fast det inte spelar stor roll,jag vet ) så var det inte jag utan en annan person som hämtade filen. Jag visste att det kunde bli problem men, men. Jag använde också avast, ja då får jag hoppas att spywaret är borta. Ifall det inte blir för jobbigt så behöver ni inte svara. Vilken typ av spyware var det? Kan det gömma sig trots kollen..?
 12. Här hämtades den http://www.driverscape.com/download/benq-g2220hd-(analog) Jag gjorde en fullständig genomsökning med malmwarebytes efteråt men den hittade ingenting. hmm jag är inte säker, vill du ha namnet eller något annat på spywaret?
 13. Då var det äntligen klart. Jag hämtade antivirus först vilket gick bra, skärmen ville inte komma på högsta upplösning, men det fixade sig till slut med drivrutiner för grafikkortet. Provade att hämta drivrutiner för skärmen(inte mitt förslag och lite förhastat) men det snappade antiviruset upp som spyware och satte i karantän. Skulle ni göra om allt, nu vet jag hur man gör iallafall, eller ska jag lita på att spywaret är borta? Annars så har allting fungerat bra. Tack för hjälpen allihopa!
 14. lite snabb skulle hjälpa tack.....
 15. "Ett AV-program och eventuell brandvägg (vistas egna duger dock) är inte heller fel att ha. 4: Efter formatering, koppla bort internet under installation. Installera AV-program" Jag drog ner ett antivirus program installationsfilen och sparade det (på en extern hårddisk). Jag laddade också ner update för att kunna installera antiviruset utan internet. Det är väl så man ska göra? Får man koppla upp sig på internet efter ominstallation och hämta ett antivirus eller ska jag bara installera det från den externa hårddisken med update filen. hur ska jag göra exakt
×
×
 • Skapa nytt...