Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hans70

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Bildmappen ligger till grund för skärmsläckningsprogrammet.Bildväxling långsam. När programmet har kört en stund kan man inte backa det. Det låser sig och jag får vänta en bra stund innan det kopplas bort, en grå skärm visas. Får tvångsomstarta datorn.Ett meddelande om att för lite minne finns. Ett meddelande om att datorn inte kan utföra kommandot på en svart skärm. Programmet har fungerat fläckfritt i flera år ,men inte längre.
 2. Försökte följa gamla rutiner av kontakter, med hjälp av överföring via USB, men jag lyckas inte hitta hur jag skall göra för att få in dem i W8.1 :s e-postprogram. Är det bättre att använda Thunderbolt , om det går att installera? Vill helst ha kvar Windows Live Mail eftersom "alla" är bekanta med det. Jag är helt ny på W8.1 och undrar vilket e-postprogram som dyker upp under "appen". Är det Win Li Mail? "Det var bättre förr??????" Alias 70 numera 71
 3. Tackar Mikael64 för du har väl blivit äldre sen du skrev svaret......... Får nu fram rörliga "bilder" från apple apparater, med MX player eller VLC, men nu kommer inte "stillbilder" fram. Trycker på öppna eller liknande men bilden kommer inte fram på skärmen. Ge mig ett tips på en app som plockar fram bilderna från iPhone . Detta gäller för SONY Xperia z1 compact , och Google Nexus 10, båda med senaste uppdateringarna från Android Hans70 snart 71
 4. Har en Epson DX 4800 skrivare/ scanner som tydligen är programmerad att sluta skriva ut svartvitt när rött, blått och gult är slut. Färgerna tar ju slut, utan att man använder färgutskrivning för att "rensa kanalerna", varje gång man startar skrivaren. Färgpatronerna är inte ens slut, vilket hörs när man skakar på dem. Finns det något sätt att "lura" skrivaren att skriva ut med enbart sv/v för att kunna använda den som en kopiator? Har för övrigt övergått till Brothers billiga laserskrivare för sv/v för att inte behöva köpa nya färgpatroner till sv/v utskrifter. Jag är inte rädd för att bygga om skrivaren, om det skulle behöva lödas eller sätta dit nya elektronikdelar. Mitt motto: Friskt kopplat ,hälften brunnet.
 5. Har en Google Nexus 10 ,som inte vill öppna filer sända från en appletelefon . Det gäller både filmer och foton. Har försökt med VLC mediaplayer appen. Den är en betaversion och har fungerat en tid men nu går det inte längre. Har försökt att installera Quicksilver som fungerar bra i PCen, men den vill inte Android veta av. Fick förslag av Datakompisen på fungerande appar men det gick inte alls. Surfplattan tar emot allt som sänds från alla Windowsbaserade datorer, via e-postprogrammet. Kan någon hjälpa mig att hitta ett program eller app som öppnar ovan nämnda bildfiler?
 6. Köp en Epson Perfection v600 Photo. Kostar ca 2200.Tar alla typer av filmer och bilder.Perfekta resultat.Mycket nöje många år framåt när ni scannar in allt från förut.
×
×
 • Skapa nytt...