Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Liza67

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Routern står inte hos mig utan hos hyresvärden. Inga nya program installerade. Nu har jag haft kontakt någon dag, för att sedan försvinna idag igen
 2. Är något frustrerad! Helt plötsligt fungerar inte uppkopplingen till nätet! Jag surfar på min hyresvärds router. Det står först " Det tar längre tid än vanligt att ansluta till nätverket" sedan "anslutningen är begränsad". Vad är det som är fel? Andra kan surfa på sina datorer. Är väldigt dålig på det här med datorer, så förklara gärna ingående
 3. Har en tre år gammal Acer Aspire som blir väldigt varm och stänger av sig trots extra fläkt (extern). Misstänker att den skulle behöva rensas från en del damm! Men okunning som jag är... hur gör man? Måste jag lämna in den? Och vad kostar isf det? Tacksam för svar!
 4. Hej igen och god fortsättning! Nu har jag upptäckt något. Jag har tillgång till wifi genom hyresvärden som jag i princip alltid använder. Har även Telia mobilt bredband. När jag kör ATG live via Telias bredband så blir det nästan inga problem alls...trots att hastigheten mäter högre när jag kör mot wifi´n. Kan de ha spärrat något som gör att jag inte kan titta på ATG live? Har inte frågat... Har heller inte hunnit tittat på det du skrev om. Ska försöka göra det snart. Men det är mycket annat än trav nu i helgerna :-)
 5. Ska kika på detta under helgen. Återkommer med resultat. Tack för all hjälp så länge!
 6. Det löste sig med scrollen...fick ominstallera drivrutinen. men tacksam för svar på det övriga!
 7. Men nu hände något annat... Kan inte scrolla längre med musplattan...???
 8. Cecilia! Har provat nu och det fungerade klockrent! Så som det fungerat förut! Nu är frågan, vad är det som felar? För jag misstänker att det är något som är fel eftersom det fungerade så bra då jag testade ditt tips.
 9. Ska testa detta ikväll när Liven är igång igen. Återkommer om hur det gick!
 10. Har provat med google chrome och det är samma där tyvärr.
 11. Hej! Ny här och tänkte kanske om någon kunde lösa mitt lilla problem. Jag vill kunna titta på trav via ATG Live. Har gjort det förut från samma dator och har inte ändrat något. Helt plötsligt för ca en vecka sedan så blir jag utloggad i parti och minut. Har varit i kontakt med supporten på ATG och de säger att det är min dator det är fel på... Har som sagt inte ändrat något med min dator. Har Windows 7 och ie9. Är det någon som har något tips att ge mig så att jag kan titta på trav igen utan störningar. Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...