Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MBQ

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Det är menyer över hanterande av själva datorn ex installera skärmläsare, kontrollpanelen m.m. Känns som om det uppstår "genvägar" kopplade till olika knappar på tangentbordet. Har det väl kommit igång så är det samma meny som kommer upp varje gång jag trycker ex. c.
  2. Har inte märkt av något när jag skriver i word-dokument exempelvis. Problemet är att det inte krånglar hela tiden. Ibland kan jag "lura" datorn genom att gå in på någon sida genom de ikoner/genvägar som ligger i favoriter-fältet på datorn. Efter det kan jag ibland skriva bokstäverna i adressfältet utan det kommer upp olika menyer.
  3. Hej! Har stora problem med min dators tangentbord!! Datorn är en Packard Bell Easynote LE med Windows 8 installerat. Nu till problemen: Rätt vad det är så startar en skärmläsare upp utan att jag gjort något medvetet kommando för att det ska bli så. Är det någon som vet vad det är som händer och hur man kan bli av med problemet? Ytterligare ett problem är att tangenterna ger felkommandon. Exempelvis om jag trycker c så kommer en meny för inställningar upp. Trycker jag p kommer en annan meny upp o.s.v. Detta händer då jag ska söka efter en site i adressfältet eller på google. Har både internet Explorer och google chrome på datorn och det spelar ingen roll vilken av dessa jag går in på, problemet finns där ändå. Antar att detta talar för att det är något med inställningarna på tangentbordet att göra. Är tacksam för hjälp med hur jag i så fall behöver göra för att få bort det.
×
×
  • Skapa nytt...