Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rusz

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Problemet löst! Fabriksfel på moderkortet, så enkelt var det tyvärr.. Tack för all assistans och engagemang för att hjälpa mig! Trevlig helg!
 2. min dator som inte vill starta.. :(

 3. Kommer inte förbi UEFI eller BIOS. Allt som händer är att den startar med svart bakgrund och det vita strecket. Alla kablar sitter korrekt samt minnen. 1. Klart 2. Distanserna sitter korrekt och ingen annan onödig sitter fast i chassit. 3. Alla kontakter sitter fast där de skall, dubbelkontrollerat med fler än mina ögon dessutom. 4. Övriga kontakter och diskar sitter i kopplade och på rätt plats. 5. Grafikkort har jag prövat på med och utan i stoppat. Har kört VGA genom moderkortet men även testat i graf.kortet samt DVI i både moderkortet samt grafikkortet, samma bild visas. 6. Minnena sitter korrekt nedtryckta, även testat byta plats, en i taget samt utan. Utan minnen piper datorn till med tre långa beep's sen stängs den av (som det ska hända utan minnen) Med minnen piper ingenting och stannar vid svarta skärmen med vita strecket, så den går inte ens förbi BIOS. 7. Kontrollerat processorn tre gånger också, inga pins som är böjda och hörnet på processorn sitter i rätt hörn på moderkortet med pilarna som ledning. 8. Prövat med och utan CD-läsare, Hårddisk och grafikkort, samma resultat. 9. Klart. 10. Inget händer, kommer som sagt inte förbi någon skärm ens som visar att jag kan starta BIOS, testat trycka ner knapparna upprepade gånger samt hållit de intryckta från start, inget händer. 11. Har tyvärr ingen sån 12. Samtliga fläktar snurrar på! 13. När jag startar datorn med minnen i får jag inga beep-codes, när jag startar utan något minne i piper den till 3 långa pip. Har även kontaktat i-Net support och som jag också tror så är det moderkortet som strular. Konstigt men det kan ju tyvärr vara tillverkningsfel om jag har tur/otur, beror på hur man ser det såklart Tack för att ni tar er tid att hjälpa till! Trevlig helg på er Med vänlig hälsning Rusz
 4. Hej! Köpt en ny dator jag byggt ihop under dagen, komponenterna som sitter i är noga utvalda av en vän som kan sånt. Men problemet är att när jag försöker starta upp datorn, så går får jag direkt upp en svart bakgrund med ett vitt streck på (som man skriver i dos) som inte blinkar eller något.. Den är i vänstra hörnet ungefär och inget händer när jag trycker på tangentbordet eller så... Vad kan vara felet?
 5. Skulle verkligen behöva eran hjälp att hitta rätt drivrutiner till min bärbara, har letat som en gris och har hittat en del rätta drivrutiner men tror grafikkortet och processorn kaosar iaf då jag har grymt lagg när lite effekter kommer medan jag spelar SMITE, och detta hände efter att jag formaterade datorn och installerade om allting from scratch, så tror jag har lyckats installera några fel drivrutiner, men behöver professionell hjälp nu att hitta rätt så jag kan använda min dator fullt ut! Specifikationer om datorn: Toshiba Satellite L875D-100 AMD Quad Core A8-4500 APU with Radeon HD Graphics (4CPUs), ~1.9GHz AMD Radeon™ HD 7640G + 7610M Dual Graphics 8GB RAM Windows 7 x64-based PC Jag har redan testat AMDs Autodetect och funkar inte, den säger bara att min dator inte är kompatibel med den och ska kontakta tillverkaren istället på deras hemsida, men kommer inte ens in på den för när jag söker på mitt Serial eller Product-ID säger den bara fel, trots att det är rätt... Serial: 6C253583R Product-ID: PSKBUE-009007N5 Har försökt allt jag kan närmaste veckorna och börjar bli hyfsat irriterad just nu Tack på förhand käre själ!
×
×
 • Skapa nytt...