Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rancha

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej! Jag fick min nuvarande dator med windows 7 förinstallerat. Jag har hittat min product key på en klisterlapp på datorn. Kan jag med hjälp av denna produkt key installera windows på min nya dator? Om det går, hur gör jag?
  2. Hej! Tack för svaret. Till att börja med så kan jag ju svara på det angående windows 7 kopian. Jag köpte denna dator färdigbyggd med windows 7 på hårddisken, och jag har inte tillgång till någon windows 7 kopia. Jag behöver alltså nog köpa ett nytt windows 7 kanske? Okej, så en SSD på ca 250g kommer vara min C:// hårddisk med windows 7 och allting på? Just nu har jag en C:// Hårddisk Och en Data hårddisk med 500gb på varje. C:// Hårddisken är väl kanske 400g fylld redan så jag vet ej om jag vill kopiera allt över till SSD'n. Vilken fysisk storlek ska SSD'n vara på? Och om jag köper en ny hårddisk också, vilken fysik storlek ska den vara ? 3.5"? Jag har ett stationärt miditower chassi. Tack så mycket!
  3. Tjenare Har bestämt mig för att uppgradera min pc med detta uppgraderingspaket: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=783615 Eftersom att jag verkligen vill ha en av de nya i5rna och en passande moderkort och även uppgradera till 8gb ram, då verkar ju uppgraderingspaketet perfekt! Jag funderar även på att skaffa en ny hårddisk med en SSD. Anledningen är att det verkar som om min hårddisk verkar ganska utsliten efter 4 år. Först och främst, ska jag blåsa min nuvarande hårddisk eller är det kanske bättre att ersätta hela hårddisken ifall att den har blivit defekt? Då måste jag väl även köpa ett nytt windows 7? Och hur fungerar det med en SSD? Installerar jag mitt OS på SSD'n? Då måste jag väl ändå köpa ett nytt windows 7, och då kanske det är bättre att köpa ny fräsch hårddisk, SSD och OS? Vad tycker ni? Och vad för gb på SSD'n skulle vara bra? Och vilken SSD ska man köpa, har sett att det finns SDD's integrerade i Hårddisken. Några tips? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...