Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mr Stoned X bootlegger

Medlem
 • Antal inlägg

  127
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Mr Stoned X bootlegger

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.stonedrecords.net

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Borgholm, Öland
 • Intressen
  Rockmusik... är vinylsamlare o älskar gamla Beatles, Stones, Led Zeppelin, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Deep Purple, Joe Satriani, Dylan, Creedence Clearwater Revival, Black Sabbath, Queen, Rammstein, Madonna, Nighwish, John Mahavishnu McLaughlin, Kinks, David Bowie mfl liksom gammal tung HiFi... förstärkare, tuners, vinylspelare, högtalare, kassettbandare, rullbandare (STUDER är min favo) o mycket mer.

  Vill du förkovra dig i kunskap om bootlegs så är mitt tips Heylin Clintons bok "The Secret History Of The Other Recording Industry" som finns i PDF format här:
  http://monoskop.org/images/a/a4/Heylin_Clinton_Bootleg_The_Secret_History_of_the_Other_Recording_Industry.pdf

  Bilder på mina bootlegproduktioner finns på:
  http://www.bockenbruse.com
 1. Jag brukar låna både musik och ljudböcker på biblioteket och sedan rippa dessa och köra i bilen. Vissa påstod för några år sedan att det var olagligt att rippa dvs kopiera bibliotekets musikCD, videoDVD, videoBluRay och ljudböcker men eftersom originalen dvs bibliotekens exemplar är "lagliga" så har jag rätt att göra en kopia för enskilt bruk. Detta togs upp på LAWLINE.SE för många år sedan och jag har väl svårt att tänka mig att lagarna ändrats. LAWLINE.SE: "Kopiering" av lånad CD-skiva på bibliotek
 2. När jag postade YT-länken ovan så hade jag en förhoppning om att den automatiskt skulle öppnas som i det första inlägget i denna tråd. Men det gjorde den inte. 🙁 Så du får själv klicka för att upptäcka en av rockvärldens BÄSTA LÅTAR! 😀
 3. https://www.youtube.com/watch?v=yKWHLxOU7YU
 4. Det är inga problem med att ta med sig en laptop i handbagaget idag år 2018. Vill minnas att SAS har kravet 55 * 40 * 23 cm på handbagaget och där platsar både dagens laptops liksom min gamla laptop från sekelskiftet i. Har tom haft med mig en gammal stationär minitower dator i vanliga resväskan väl packad för många år sedan. Det väckte en del uppmärksamhet i tullen på ankomstflygplatsen minns jag då jag dessutom hade med mig ett drygt dussin 3,5" hdds. Men det var långt innan både molnlagring och fiber var påtänkt.
 5. Eftersom maj månad blev den hetaste sedan SMHI började mäta sedan 1880 hade man kanske kunnat förvänta sig att även midsommaren skulle bli tropisk. Midsommarfirande på Öland brukar ju locka bortåt en halv miljon besökare. Regn behövs i mängder men det har ju uteblivit men istället har vi fått minst sagt friska vindar. Trevlig midsommar!
 6. Hahaha... så kan man också uttrycka det. 😀 Fast mamma blev 94 år och hennes bror 101 år så jag har nog några år kvar. Märkligt egentligen att man överlevde 24 stycken Roskildefestivaler förra årtusendet så man är väl av starkt virke.
 7. Jag klickade för Pop + Rock/Hårdrock. Lyssnar på all "bra kvalitativ" musik typ... Elvis, Beatles, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Creedence Clearwater Revival, Frank Zappa, David Bowie, Madonna, Jean Michel Jarre, Joe Satriani, Bob Dylan, Bob Marley, Black Sabbath, Queen, ZZ Top, Lou Reed/Velvet Underground, Rammstein, Metallica och mycket mer. Har faktiskt haft glädjen att sett dom samtliga LIVE... tom Elvis, Beatles och Jimi. 🙂 Death Metal, Opera och Rap/HipHop kan jag dock klara mig utan. 👎
 8. Bara en fundering vad beträffar din fråga. Eftersom du hittat tråden connectingphotos.com - Nytt sätt att dela bilder på Flashback och det bevisligen är sajtägaren som själv startat tråden och ger alla svar i tråden - varför ställer du inte frågan direkt till sajtägaren då h*n rimligen borde ha det riktiga svaret istället för att ställa frågan på detta forumet? Bara nyfiken i största allmänhet?
 9. Jag vet att det gick en tråd på SWECLOCKERS för några år sedan som ställde frågan hur man bäst kunde hålla kvar livet (funktionaliteten) i sina gamla hdd som man plockat ur sin gamla dator och jag tror att slutresultatet blev att det bästa var att starta igång dom var sjätte månad och låta dom gå någon timma för att de inte skulle "torka" ihop. Det är väl kanske "oljefyllda lager" eller något liknande i disken och torkar dessa lager ihop så är det ju slut med den disken. Annars uppger ju tillverkarna både 100.000, 250.000 och tom 1 miljon driftstimmar på sina diskar så snurra på borde de göra ett antal år. Själv har jag diskar från mitten av 90-talet som fortfarande funkar. Dock inga små 2,5" utan enbart 3,5". Har dock den erfarenheten att äldre diskar (mindre GB) fungerar bra mycket längre än vad nya diskar (många TB) gör.
 10. För att slippa problem så är det alltid bäst att komponera egen musik är nog mitt bästa råd. Väljer du kända låtar att göra covers på så är det inte alltid säkert att det bara räcker att ta kontakt med kompositören då med 100% säkerhet är kompositören/artisten förlagd och har ett stort multinationellt bolag i ryggen som bestämmer, styr och ställer.
 11. Jag förstår att det är ett domännamn för en blogg du är intresserad av. Har bloggen någon speciell inriktning? Vem är dina besökare dvs riktar du din blogg till en specifik målgrupp?
 12. Den enfaldige mördaren (Hasse Alfredsons mästerverk), Mannen på taket, Det sjunde inseglet (Bergmans mästerverk) och som familjefilm Ronja Rövardotter. Fyra stycken höjdarrullar.
 13. Jag tycker iof sig att det kan vara mysigt med en vinter med massor av snö och inte en enda dag med slaskväder/blidväder eftersom det blir bra mycket ljusare ute när det är vitt ute. Men både snö och kyla har många andra negativa effekter som halkigt på vägarna och hög energiförbrukning. Hur tror du den annalkande vintern kommer att bli? Tror du på en mild snöfri vinter eller en ny vargavinter? Frågan är väl mest avsedd för södra och mellersta Sverige eftersom nordligaste Sverige alltid har kyla och massor av snö. Mitt råd blir i vart fall för alla bilägare... även om du har bra vinterdäck på bilen... kör inte som om det vore sommarväglag även om du kör på bra vinterdäck!
×
×
 • Skapa nytt...