Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FrankyB

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Om FrankyB

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 1. Är det verkligen så stor skillnad i ljudkvalitet mellan de billigaste och de dyraste datorhögtalarna?
 2. Jag har varit nöjd med Media Hint. Jag fick titta på hulu och andra sidor. Men så först blockerades jag av hulu pga att jag körde ett program som Media Hint. Sen började Media Hint ta betalt? Nu är det inaktiverat. Vilka alternativ finns det där ute? En förutsättning är att det ska vara gratis så klart.
 3. Hej alla, jag hade tänkt beställa Wifogs kontantsurfkort men efter att ha läst era inlägg ovan så tror jag att jag kör med Telias kontantsurf ett tag till. Hur är det med privata användare? Berätta gärna om era erfarenheter med Wifog.
 4. Hej alla, tänkte bara berätta att jag har äntligen köpt en ny dator. Det blev Fujitsu AH512 från Mediamarkts julrea.
 5. Stort tack till alla som har hjälpt mig via sina inlägg på forumet. Inom kort ska datorn inhandlas och jag tar med mig givetvis era råd och synpunkter. Om det dyker upp något som skulle vara intressant så får ni gärna hojta till.
 6. Aj då, jag tror att det är verkligen dags för förnyelse. Shockwave crashar ofta när jag streamar från hulu eller veetle. Det tar evigheter när den ska starta. Tack vora min snabba internet uppkoppling så går det att surfa ganska bra. Hårddisken (40Gb) är full.
 7. Jag kollade precis, endast VGA på skärmen. Om min nya datorn saknar VGA då får jag väl hitta på en lösning med VGA/HDMI eller DVI adapter. Om det finns någon sådan.
 8. Jag har mattskärm på min lilla skoldatorn, den här datorn är tänkt att ersätta min nuvarande stationära datorn.
 9. Jag siktar på 15,6 eller 14. Som sagt cd/dvd är ett måste. De flesta nya har inte det. När det gäller skärm så tänkte jag använda min 21tums plattskärm som jag köpte sommaren 2012 med den nya datorn.
 10. Det här minne köpte jag i somras. Tanken var att använda den i min lilla skoldatorn men lilla Samsung NP150 klarar inte mer än 2 Gb och Webhallen tar inte ta tillbaka det. Så jag behöll det.
 11. Jag glömde säga att jag har ett 4Gb ram-minne. Corsair och jag tror 1333Mhz. Jag tänkte stoppa in det i det nya datorn. Så om jag köper en dator med 4Gb ram och en tom plats då kan jag utöka till 8Gb. Klarar dator 1333 och 1600 på samma gång?
 12. Vill tillägga att jag idag använder en gammal HP stationär dator från ca 2004, pentium 4, Windows XP och 1Gb Ram. Nästan vadsomhelst blir en förbättring.
 13. Tack Åge det var en riktigt genomgående svar. Jag kanske skulle sagt att jag har tittat på två stycket Dell datorer hos Netonnet som kostar 4990 respektive 3990. Den första: http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-15---16-tum/dell-inspiron15r/189932.3003/ Den andra: http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-15---16-tum/dell-inspiron15/189936.3003/
 14. Jag är ute efter en bärbar dator max 5000kr. Jag har några krav: bluetooth, cd/dvd. Datorn skall främst användas för surf, titta på film, enklare foto och musik redigering. Men jag tycker att det är svårt att hitta i en djungel av olika processorer. Jag är säker på att jag inte vill betala mer än 5000kr. Är det stor skillnad mellan nya och äldre (1år gamla) processorer? Märker man det över huvud taget som vanlig användare. Det är supersvårt att hitta rätt. Snälla hjälp.
×
×
 • Skapa nytt...