Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

as

Medlem
 • Antal inlägg

  216
 • Gick med

 • Senaste besök

Om as

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Jönköping
 1. Hej yukii. Jag har hjälpt en person med att koppla in en modem (med flera lan utag som jag såg på bilder som du har lagt upp ) till en router. Jag fick heller inte igång den i början till jag kom på att vid installations förfarande med cd skivan till modemet måste man välja om modemet ska koppla direkt eller ska koppla via en router. Väljer man fel där få man inte igång kommunikationen mellan modem och router, men kopplar man kabel från modem till datorn fungera modemet helt normal. tänker bara dela min erfarenhet men dig om den typ av modem.
 2. Nu har jag lagt in den. Hoppas att den fungera. Tack ska ni har.
 3. Hej. Jag vill att router ska synkronisera tid och datum åt mig. På fältet där stå Customized NTP antag jag att man ska fylla i en ip-adress där den ska hämta data i från. vet ni vilken ip-adress man ska fylla i?
 4. Jag har en D-link 624 Router. Frågan är hur stor spann av ip adress kan DHCP dela ut med en sådan router? 192.168.0.1 till 192.168.0.?
 5. Jag har installerat NetLimiter nu. Men hur är förhållande Mellan Mbit/s och Kb/s? Säg att jag har 8 Mbit på min internetuppkoppling och jag vill att fildelningsprogram ta ca 6Mbit. Hur mycket är det i kb/s?
 6. Var mena du. Är den modellen sämre än andra eller?
 7. är det ingen som använda D-Link router här i forumen?
 8. Hej. Jag har ett problem med min trådbunden nätverk. När ena dator fildela så börja min andra datorns internet kopplar upp och ner MSN Massenger fungera inte. Kan det beror på problem med hur man porta fildelnings programen? Ni som har D-Link hur gör ni för att lösa denna problem?
 9. Jag har en D-Link DI-624 AirPlusXtreme G Router. Jag undrar är hur många porta kan man öppna på en sån Router? För när jag har öppna 17 porta och försöker öppna den 18 e, så står det att det är full och att det går inte att lägga in mer.
 10. Hej alla. Jag har ett problem som jag undrar över. Om jag ska öppna port åt MSN Messenger genom en router. Villken port nr ska jag öppna? Ni som vet hoppas att ni kan hjälpa mig.
 11. Jag har en Mpeg2 film som är 3,5GB stor som jag tänker bränna ner på en skiva. Men i FAT32 partitionen kan man inte bränna en fil som är större än 2GB. Därför vill jag dela av filmen i två dela för att kunna bränna den. Frågan är om ni vet någon bra program som kan göra jobbet änkel och smidig?
 12. as

  Bildprogram?

  Den verka bra men finns det mer så att jag kan jämföra och se vilken program som kan passa mig bäst?
 13. as

  Bildprogram?

  Jag letta efter en program som kan lagra, struktuera och efterjustera mina digitala bilder vid behov. Är det någon som vet en bra program som kan rekomendera?
 14. as

  Pop-upp stopp?

  Jag har zone alarm men ibland stänge jag av den för en viss anledning. Och därför behöver Jag en Pop-up stopp. Är set någon som kan rekommendera en bra Pop-up stopp till mig? Jag har windows xp och internetexplorer [inlägget ändrat 2006-07-27 13:59:02 av pomme]
 15. Jätte bra. Hyglig av er. Tack
×
×
 • Skapa nytt...