Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lolan2

Medlem
 • Antal inlägg

  158
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av Lolan2

 1. Jag förstår att det är förvirrande för det är det minst sagt för mig. ​Jag hade svårt att hitta rätt i start och svårt att veta var jag skall svara. ​Så får jag tråkningar för mitt sätt att skriva. Jag skriver precis som jag vanligtvis gör. Skriva svenska kan jag men "dator-språket" kan jag inte! Jag känner att jag inte hör hemma här bland ungdomarna!
 2. Nu gick jag in på "Ändra kontotyp" och då kom NEJ bilden upp! ​Jag lyckas inte lägga in bilder nu. Vet inte vad jag gör för fel! ​Den låg nedanför här. Underligt!
 3. Länken du lagt in har jag inte tillstånd till att öppna! ​Jag går in, men jag riskera att tappar möjligheten att gå in över huvud taget.
 4. Jag hittade detta men där vågar jag inte gå in!
 5. Jag var inne på kontrollpanelen med det fanns inte "Hantera annat konto".
 6. Meddelandet om blockerat e-postkonto kommer fortfarande!
 7. Hur gör jag för att tömma hela datorn och börja om. Jag har mycket bilder och dokument som jag vill spara. Räcker en extern (vet inte vad det heter?) Jag tror att den rymmer 500 mb.
 8. Jag gick till Användarkonto men det fanns inget "Hantera ett annat konto"!
 9. Ursprungligen var det inte Facebook-problemet. Det var för att datorn var så seg. Jag har märkt att Spotify bromsar och vill komma upp först vid start. Nu när jag startade var det likadant men när jag stängt det märkte jag skillnaden. I övrigt är inte mina mail åtkomliga!
 10. Att använda utropstecken är för mig naturligt efter ett kort svar
 11. Det står inte Administratör, bara Gullvi!
 12. Ja, det har jag. det står bara Gullvi!
 13. Det står Gullvi! ​Var går jag in för att hitta "hantera konto?"
 14. Jag har Microsoftkonto för inloggningen och ett för inloggning till Eforum!
 15. Här den bilden men jag vet inte var jag skall klicka.
 16. Nu har jag pratat med min släkting om problemet. Han kan inte förklara hur han gjorde och varför Systemåterställning försvann. Men säger också att jag INTE skall använda den. Likaså säger han att jag har alldeles för många konton. Det blir så när man inte kan grunderna! Jag har massor av lösenord, en lång lista. ​Vi ligger lågt så länge för han lovade att höra av sig till mig i morgon. Han har ett konto där han kan gå in i min dator hemifrån. Nu hoppas jag på en lösning!
 17. Jag har en tanke. Varje gång jag startar datorn så dröjer det ända tills Spotify "trängt sig före". Nu stänger jag ner den och då blir inte datorn så seg. Kan det vara den som orsakar problem här?
 18. Jag såg det också. För att se det hade jag varit tvungen att stänga ner helt. Hur tar jag fram Användarkonton nu. Jag försökte i Utforskaren men hittade inget. Menar du start bilden som jak skärmdumpat. Måste jag stänga ner hela datorn?
 19. Jag har 2 Microsoftkonto. Det andra går hit till Eforum. Vill du veta det?
 20. Ursäkta om det blir fel men nu är jag så trött så ögonen går i kors. Jag lägger in skärmdump och fot som har berörts här!
 21. Jag tror att mejlbilden kom med av misstag. Jag har bara en fast dator och en laptop(den senare använder jag bara på resa) På min Ipad behöver jag byta lösenord när jag har bytt på datorn. Hur menar du "inte vill utföra systemåterställning på!". Det är kommer bara på problemdatorn!
 22. Detta gör att jag får nytt lösenord till det enda som just nu fungerar!
×
×
 • Skapa nytt...