Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

leifokatarina

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Ack ja.... varför skall dom "klydda" i onödan.... For i väg till något som heter Macrium Reflect - macrium.com - där laddade jag hem ett program och det funkar utmärkt., Har suttit o "meckat" en timme och nu har jag en kopia av min hårddisk. Hur som helst stort tack för tipset - var inne o kollade och visst fasen ser det ut som det funkar med "filhistoriksidan". Är ju lite enklare köra direkt via Windows 8.1 så då får jag väl återgå till detta så småningom.
  2. OK - Tack för infon. Då var det som jag misstänkte - var inne en sväng på filhistorik o kollade - tyvärr inte vad jag vill ha. Synd för den tidigare systemavbildningen funkade alldeles utmärkt. Då får jag skaffa annan programvara på annat sätt.
  3. Har tidigare i Windows 8 kunnat skapa systemavbildning genom att via kontrollpanelen välja "Filåterställning för Windows 7". Nu sitter jag här och tänkte skapa ny systemavbildning sen jag installerat Windows 8.1. Till min förvåning hittar jag inte "Filåterställning för Windows 7" eller någon annanstans där jag kan skapa ny systemavbildning. Någon som vet hur jag nu gör för att skapa ny systemavbildning????
×
×
  • Skapa nytt...