Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

joakimvivere

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej För en kunds räkning skulle vi behöva hjälp att skapa två javascript till en hemsida: ett script för att skapa "Sökruta" för att kunna söka på hemsidan samt script för att kunna skapa nyheter på startsidan. Hemsidan är gjord i one.coms eget adminverktyg och där finns inga standardfunktioner för detta och efter kontakt med one.com så framgår att det är javascript som det skall programmeras i. Om någon är intresserad, vänligen återkom till min mail: info@foretagsradgivning.nu med kostnad, leveranstid, frågor etc.
 2. Hej Vi skulle behöva hjälp att skapa ett javascript till en hemsida för att skapa "Sökruta" för att kunna söka på hemsidan samt funktion för att kunna skapa nyheter på startsidan. Hemsidan är gjord i one.coms eget adminverktyg. Är det något du arbetar med? Om ja, kostnad? Om du inte gör sånt, har du kanske tips på någon som kan hjälpa oss?
 3. Hej Måste räkna ut hur mycket priset på en fastighet, kolumn B, måste vara för att avkastningen på det egna kapitalet i kolumn A skall uppgå till 20 %. Avkastningen på det egna kapitalet är vinsten / insatt eget kapital. Vinsten räknas ut genom att ta intäkterna - driftskostnaderna - räntekostnaderna investerare - räntekostnader banken. Problemet är att vinsten påverkas ju av räntekostnaderna, som i sin tur påverkas av priset på fastigheten, som är det jag vill räkna ut, för att få 20 % avkastning på eget kapital........ Hur gör man? Går det ens att räkna ut ? ROI.xlsx
 4. Hej Tyvärr accepterade inte chefen att göra ändringarna i inställningarna för att få punkt istället för kommatecken. Finns det något annat sätt, dvs en formel, för att få . istället för kommatecken när man har med dollar att göra? Mycket tacksam för svar.
 5. Hej Tune Tack för snabbt svar. Har dock några funderingar nedan.....
 6. Två nötter som jag inte klarar att knäcka! hur lägga in MSEK efter formeln så att det skrivs ut t ex 1,6 MSEK i cellen ? Hur gör man för att lägga in punkt istället för kommatecken för resultatet som generereas? T ex 1.6 istället för 1,6? Jag kommer ingen vart! Är det något som kan lösa detta? Mycket tacksam för hjälppppp! Excelfrågor.xls
 7. I cell AU6 vill jag att det skall stå "JA" om det står ett tal i cell P6 och i Q6 som är större än 0. Om det i båda eller någon av P6 eller Q6 står 0 eller inget, så skall det i AU6 returnera "NEJ" (Syftet är att i ett stor excelark ha koll på så att det är värde ifyllt i P6 och Q6, när man kommer längre fram i arket. Om det då returnerar "NEJ" i AU6, så vet man att man missat att fylla i värde i antingen P6 eller Q6 och då får man gå tillbaka och fylla i detta.) Hur gör jag ? Ytterst tacksam för svar! !
×
×
 • Skapa nytt...