Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Illsley

Medlem
 • Antal inlägg

  169
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tjenna Jag kör Interbase 7 och gör min databas via sql, jag får problem när jag ska göra en tabell med ett fält med variabeltypen Boolean. Det ska fungera i 7an men den säger bara att det är en okänd domäntyp. Jag har SET SQL DIALECT 3; först i scriptet så den borde klara det. IBConsole och servern är version 7.5. Några ideer?
 2. Tjenna När jag försöker skapa en databas genom att skriva CREATE DATABASE 'C:\sökväg.. ..fil.gdb' USER 'SYSDBA' PASSWORD 'masterkey' PAGE_SIZE=4096 DEFAULT CHARACTER SET ISO8859_1; går det alldeles utmärkt men när jag sen ska öppna databasen i IBConsole eller annat admin program så står där "Unsupported on-disk structure..." Detta beror på nånting med versionen av databasen och klienten. Men jag kör ju IB 7.5 (senaste) och jag skapade nyss databasen. Jag vet inte om det är nåt fel på mina syntax..nåt som har ändrat till senare version.. Någon?
 3. Tjenna Jag har ett problem. Det är så att jag har en MDI applikation med ett huvudfönster och sen ett antal andra typer av fönster som dyker upp beroende på vad man trycker på på huvudfönstret. Nu är det så att jag vill att det här huvudfönstret ska se olika ut beroende på vad som står i min inställningsfil. Detta är inget svårt, men kruxet kommer när koden som styr det här fönstret ska vara samma för alla, och jag vill naturligtvis bara ha koden på ett ställe. Så då provade jag frames där innehållet i frame-rutan är en helt annan form, jag då flera olika forms som jag kan välja mellan till den är framen så borde det funka. Men jag vet inte hur jag skapar en frame från programmet med rätt form som källa och hur jag sen anropar rätt när jag ska använda det...? Jag e lite förbryllad... kanske nån som har en bättre ide? /Jens
 4. Hur gör man på S700an för att ändra färgstyrkan? I menyn eller knappar? Jag hittar inget ställe att ändra det på på V800an...
 5. Tjenna Ett par saker jag undrar över. Kanske nån som vet.. =) 1. Kameran (iaf min) tar bilder med väldigt starka färger...mycket färg liksom, lite för mycket.. har inte hittat nåt ställe att ändra det på, Går det att ändra färgstyrkan? Inte på skärmen alltså utan kameran. 2. Memory Stick Pro Duo används, måste det va Sony eller går det bra med andra märken typ Sandisk? (Vet att vissa digitalkameror är märkeskrävande....)
 6. 0.1.1.16... Men jag använder ju me BT dongle. Kör du med kabeln? Det vet jag inte om det funkar. Jag gör så att jag skapar en "serial port" med telefonen via BT..sen använder jag den porten i FMA o connectar till telefonen.
 7. Tjenna Jag gjorde så här. 1. Installera cdskivan som du fick med, då installeras massa drivrutiner som Windows behöver. 2. Koppla in usbkabeln i datorn och i telefonen, då ska den installera en massa prylar....sen dyker telefonen upp som en extern enhet...(som ett vanligt USB minne) och då kan du gå in på Audio, Image o Videos etc....sen är det bara att tanka över filerna.... Hoppas det hjälper.
 8. Heter dina filer .dm eller .mp3 när du har använt DRM programmet?
 9. 7 ok...knappt man behöver använda det överhuvudtaget då.. Yes 1 gb, men de är dyra som fan dock, brukar väl ligga på 2 kr/Mb ungefär... Ett 256 Mb får räcka för min del... Tänkte bara säga att FMA funkar utmärkt till V800 oxo...underbart prog.
 10. Tjenna! Yes jag har oxo köpt den nu! Grym nalle. Ok lite surt att man inte kan rotera bilder som är 1280 men det kan man göra sen på datorn om man vill.. DRM programmet funkar bra. Förresten, hur mycket internminne har telefonen?
 11. Tjenna Tänkte bara hör om det är nån som köpt Sony Ericsson V800 (med Vodafone såklart.) Isf har jag lite frågor, (kanske nån annan kan svara oxo) 1. Kan man skicka bilder, teman o melodier till andra telefoner via BT o ir precis som me T610 eller är det spärrat? 2. Kan man använda vilka melodier och mp3or som helst till ringsignaler eller bara "köpta"? 3. Kan mp3spelaren spela upp alla mp3or eller bara "köpta"? /Illsley
 12. Jag kör Norton NIS 2003 och Winamp 2.91. Det måste va hårdvarurelaterat. Jag kör exakt samma grejer på 3 olika datorer. På en modern laptop 2.5 ghz funkar allt perfekt. Men på min gamla 1 ghz stationära och en gammal 600 mhz laptop hänger sig datorn ibland. Samma program/patchar på alla... :'(
 13. Hmm...kanske man skulle göra. Den hängde sig en gång exakt när jag koppla ner en dial-up connection (laptop). Kan det ge någon ledtråd? Tack för svaret förresten.
 14. Tjenna Jag har nu erfarit på 2 olika datorer samma problem. Jag formatterar disken och gör en helt fräsch installation av engelske windows xp med sp1 och uppdaterar sen på WU så systemet får alla säkerhetspatchar och en del funktionella som DX9 o wmp9. Men ibland hänger sig hela systemet. Vi pratar muspekare o allt. Det har nånting med nätet att göra tror jag. Väldigt ofta är winamp igång när det händer men inte alltid. Det är väldigt irriterande då systemetkan hänga sig precis när som helst och laddar man hem en fil o windows hänger sig precis när disken skriver till filen så blir filen korrupt och man måste ta hem den på nytt. Någon som upplevt samma sak? Jag misstänker skarpt att det är någon patch på WU som orsakar det. Den hänger sig inte om man inte uppdaterar systemet men jag vill veta vilken patch det är. MvH
 15. Tjenna Jag har jämfört min t610 med en annan och jag ser att bilden blir något mörkare och har en annan färgton. Kontrasten på de båda telefonerna är samma. Jag vet att man kan justera färg o kontrast med joysticken i sökläge men kan man justera ljus oxo?
×
×
 • Skapa nytt...