Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ChromaWoods

Medlem
 • Antal inlägg

  171
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

ChromaWoods vann dagen: 16 april 2018

ChromaWoods hade det mest gillade innehållet!

Om ChromaWoods

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://chromawoods.com

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

11 183 profilvisningar
 1. Fyller på med några till: Man måste alltid VÄNDA OCH TITTA PÅ PISTOLEN när kulorna är slut Som om pistolen plötsligt skulle harkla sig och säga "joråsåatte... kulorna är faktiskt slut, polarn, så.. ****ING SPRING!" Skjuta från höften I många fall där det hade varit klart fördelaktigt att lyfta vapnet för att kunna sikta ordentligt, så ska det istället stajlas och skjutas från höften. Ser bara löjligt ut. Ohyfs i telefonen De säger inte "hejdå" - de lägger bara på efter att de konstaterat eller kommit överens om något. Tänk om den andra hade något mer att säga? Då måste ju hen ringa upp igen och inleda med att säga "hörru din tölp, varför lade du på??".
 2. Har använt Loopia både för företag och privat sajt, har bra erfarenheter av dem. Kör ett annat projekt på Binero, där vi tyvärr haft en hel del strul med både det ena och det andra. Detta är bara ett par anekdoter förstås; det finns säkert folk som har helt omvända erfarenheter.
 3. En second opinion: Livefeedsen funkar bägge två. I den högra är det en talgoxe (tror jag) som grejar runt. Den vänstra holken är just nu tom, men man ser på ljus-bruset att det är live.
 4. Funkar väl hyfsat, men man kan jobba lite mer i olika skärmstorlekar och enheter. Har några småsaker som störde mig: Nyhetsbrev överlappar tabellen mobilt: Jättestort tomrum i större skärmstorlek: Dessa kort skulle nog se bättre ut om de linjerade i nerkant. Och radavståndet är väldigt stort: Inkonsekvent padding: Nyhetsbrev-formuläret blir jääääättelångt i större skärmstorlekar. Borde kanske vara någon max-bredd på den.
 5. Fast om du har syntaxfel i album.js så kan det absolut förhindra att resten av dina script körs. Du har fortfarande fel i album.js, man ser det i js-konsollen när man laddar sidan. Dina slide-element blir inte selectade i showSlides eftersom js-koden körs innan HTML:en har hunnit rendera, är min gissning. Så slides blir undefined och när du försöker ändra style på dem så smäller det. Du måste vänta på att DOM:en är redo innan du kan börja selecta element från den. Du kan lägga en onload-handler runt det första anropet till showSlides som görs vid sidladdning, alltså såhär: window.onload = function() { showSlides(slideIndex); };
 6. album.js slänger ett fel om man kollar js-konsollen när sidan laddas. På rad 28 är det en måsvinge för mycket, alltså }} istället för }. Ta bort en av dem och testa igen.
 7. Beskriv gärna vad länken leder till. Jag (och många med mig hoppas jag) tillhör skaran som inte klickar på random länkar utan vidare. Inget illa menat.
 8. Min svensklärare i gymnasiet sa något i stil med: "Ni får börja meningar med 'och' först när ni blivit författare". Hennes ord ekar i bakhuvudet varje gång jag bryter mot detta, varpå en smula skam infinner sig. Men jag använder ändå dessa ord inledande ibland, när det passar sig. Som till exempel i föregående mening.
 9. Tror du kan få ner en bruttofil under ditt Google-konto: https://takeout.google.com/settings/takeout
 10. Jag kör PS CS6 på W10 och det funkar bra.
 11. Uj uj.. Vi hade +30 mot fasaden igår, visserligen i solen men ändå. Första t-shirtdagen på altanen.
 12. Dina div-element har klasser, men i CSS:en använder du ID. De bör identifieras som klasser även i CSS:en, så byt ut # mot . (punkt) så kommer det nog börja hända saker.
 13. Fast sedan är det väl så att såvida du inte köper en relativt dyr IPS, så kommer uppdateringsfrekvensen inte slå den som TN-skärmar kan erbjuda. Så spelar du snabba spel typ FPS, så kan det märkas på en IPS-skärm som en eftersläpning i bilden vid snabba rörelser. Men i ditt fall, om du ändå inte har en top-notch-dator och inte kommer att lira spel i superhög upplösning, så är nog det ett mindre problem för dig. Definitivt widescreen eller ultra-wide, inte 4:3 om du ska gejma.
 14. Känner inte alls igen något av det där. Jag handlar på Tradera flera gånger i månaden och har aldrig fått dålig kritik, och jag har nog använt alla betalmetoder som finns. Vilka betalmetoder som används är upp till säljaren, men ofta erbjuds bank-konto, Swish, Klarna och PayPal. Nu finns även valet att betala pengarna till Tradera istället för användaren, vilket jag tycker är bra eftersom beröringspunkterna med säljaren blir färre och man går hela tiden mot samma mellanhand och behöver inte hålla på med nya kontonummer vid varje affär. Vet inte var du har läst det där, men det låter mycket främmande för mig. Att man måste skapa konto ser jag som en bra sak. Mindre anonymitet är bara bra när man ska göra affärer med någon. Visst man kan alltid blåsa folk om man verkligen vill, men tröskeln är i alla fall högre. EDIT: Korrigerar mig själv lite där i sista paragrafen.. Det finns ju sajter där man, trots att man har konto, är i princip anonym inför andra användare och där all kommunikation och betalning går via auktionshuset. Catawiki är lite åt det hållet. Det funkar jättebra, men då ska man nog ha en pålitlig mellanhand.
×
×
 • Skapa nytt...