Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ChromaWoods

Medlem
 • Antal inlägg

  168
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

ChromaWoods vann dagen: 16 april 2018

ChromaWoods hade det mest gillade innehållet!

Om ChromaWoods

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://chromawoods.com

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

10 482 profilvisningar
 1. ChromaWoods

  Feedback på ny design

  Funkar väl hyfsat, men man kan jobba lite mer i olika skärmstorlekar och enheter. Har några småsaker som störde mig: Nyhetsbrev överlappar tabellen mobilt: Jättestort tomrum i större skärmstorlek: Dessa kort skulle nog se bättre ut om de linjerade i nerkant. Och radavståndet är väldigt stort: Inkonsekvent padding: Nyhetsbrev-formuläret blir jääääättelångt i större skärmstorlekar. Borde kanske vara någon max-bredd på den.
 2. ChromaWoods

  Javascript-problem big time

  Fast om du har syntaxfel i album.js så kan det absolut förhindra att resten av dina script körs. Du har fortfarande fel i album.js, man ser det i js-konsollen när man laddar sidan. Dina slide-element blir inte selectade i showSlides eftersom js-koden körs innan HTML:en har hunnit rendera, är min gissning. Så slides blir undefined och när du försöker ändra style på dem så smäller det. Du måste vänta på att DOM:en är redo innan du kan börja selecta element från den. Du kan lägga en onload-handler runt det första anropet till showSlides som görs vid sidladdning, alltså såhär: window.onload = function() { showSlides(slideIndex); };
 3. ChromaWoods

  Javascript-problem big time

  album.js slänger ett fel om man kollar js-konsollen när sidan laddas. På rad 28 är det en måsvinge för mycket, alltså }} istället för }. Ta bort en av dem och testa igen.
 4. ChromaWoods

  Har jag blivit såld?

  Beskriv gärna vad länken leder till. Jag (och många med mig hoppas jag) tillhör skaran som inte klickar på random länkar utan vidare. Inget illa menat.
 5. ChromaWoods

  LÖST Inleda ny mening med och

  Min svensklärare i gymnasiet sa något i stil med: "Ni får börja meningar med 'och' först när ni blivit författare". Hennes ord ekar i bakhuvudet varje gång jag bryter mot detta, varpå en smula skam infinner sig. Men jag använder ändå dessa ord inledande ibland, när det passar sig. Som till exempel i föregående mening.
 6. ChromaWoods

  Google fotos

  Tror du kan få ner en bruttofil under ditt Google-konto: https://takeout.google.com/settings/takeout
 7. ChromaWoods

  Photoshop CS5 och Windows 10

  Jag kör PS CS6 på W10 och det funkar bra.
 8. ChromaWoods

  Sommartid!?

  Uj uj.. Vi hade +30 mot fasaden igår, visserligen i solen men ändå. Första t-shirtdagen på altanen.
 9. ChromaWoods

  Får inte rätt med bilder

  Dina div-element har klasser, men i CSS:en använder du ID. De bör identifieras som klasser även i CSS:en, så byt ut # mot . (punkt) så kommer det nog börja hända saker.
 10. Fast sedan är det väl så att såvida du inte köper en relativt dyr IPS, så kommer uppdateringsfrekvensen inte slå den som TN-skärmar kan erbjuda. Så spelar du snabba spel typ FPS, så kan det märkas på en IPS-skärm som en eftersläpning i bilden vid snabba rörelser. Men i ditt fall, om du ändå inte har en top-notch-dator och inte kommer att lira spel i superhög upplösning, så är nog det ett mindre problem för dig. Definitivt widescreen eller ultra-wide, inte 4:3 om du ska gejma.
 11. Ny kategori: Hemautomatisering?
 12. ChromaWoods

  Nu ger jag upp med den här skiten (Blocket)

  Känner inte alls igen något av det där. Jag handlar på Tradera flera gånger i månaden och har aldrig fått dålig kritik, och jag har nog använt alla betalmetoder som finns. Vilka betalmetoder som används är upp till säljaren, men ofta erbjuds bank-konto, Swish, Klarna och PayPal. Nu finns även valet att betala pengarna till Tradera istället för användaren, vilket jag tycker är bra eftersom beröringspunkterna med säljaren blir färre och man går hela tiden mot samma mellanhand och behöver inte hålla på med nya kontonummer vid varje affär. Vet inte var du har läst det där, men det låter mycket främmande för mig. Att man måste skapa konto ser jag som en bra sak. Mindre anonymitet är bara bra när man ska göra affärer med någon. Visst man kan alltid blåsa folk om man verkligen vill, men tröskeln är i alla fall högre. EDIT: Korrigerar mig själv lite där i sista paragrafen.. Det finns ju sajter där man, trots att man har konto, är i princip anonym inför andra användare och där all kommunikation och betalning går via auktionshuset. Catawiki är lite åt det hållet. Det funkar jättebra, men då ska man nog ha en pålitlig mellanhand.
 13. ChromaWoods

  LÖST Adblock Plus

  Det går väl att ta bort ikonen utan att ha raderat själva pluginen, kanske är det som har hänt. Surfa till chrome://extensions så ser du om den fortfarande är närvarande. Klicka på soptunnan för att ta bort.
 14. ChromaWoods

  Vad lyssnar du på just nu?

  Nada Surf softar i en park och spelar en akustisk version av Enjoy the Silence:
 15. Tips: Om du använder Chrome så kan du ha för vana att ha dev-tools öppet och kryssa i "Disable cache" när du utvecklar. Den finns under Network-tabben och cachen är bara inaktiverad så länge du behåller dev-tools öppet. Se skärmdump.
×