Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Syster

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tack så mycket för hjälpen! Jag köpte ett kontant mobilt bredband så länge, och har bestämt mig för att jaga de som har hand om mitt fasta internet lite längre. Jag har pratat med styrelsen, ingen annan i huset har problem men jag har bytt ut router tre gånger och testat med två olika datorer, konsoler och mobiler, jag får bara igång internet i några timmar eller ibland minuter innan det lägger av. Det som gjorde att jag skapade tråden var att alla jag pratade med skickade mig till olika ställen och skyller allihopa på varandra för att någonting inte funkar men ingen vet riktigt vad. Men ni har rätt och jag ber om ursäkt för mitt utspel, men hela situationen är något frustrerande, det bästa skulle nog vara att helt enkelt se till så att det fasta bredbandet fungerar. Nu är det bara att sätta sig i telefonkö igen.
  2. Min mobil och dess bredband truckar på utan problem, om det hjälper? Jag bor i en storstad, och har kollat in en hel del tester, täckningen ska inte vara något större problem. Jag är väl mer bekymrad över att det finns en trafikgräns, och vet inte riktigt hur mycket jag skulle behöva. Jag har varit i kontakt med företaget ett antal gånger. Internet fungerar stötvis, trådlöst internet ännu mer sällan.
  3. Jag har precis flyttat in i en ny bostad och fick förklarat att alla i hela bostadsrättsföreningen ska ha samma bredbandsleverantör för mer förmånliga priser osv. Efter fyra dagar av att ha försökt få internet att fungera i mer än några timmar åt gången och inte lyckats har jag börjat fundera på mobilt bredband. Jag känner tyvärr ingen som använder mobilt bredband i större utsträckning, så jag vänder mig till er för råd och hjälp. I grund och botten behöver jag ett internet som klarar av streaming av musik och film (spotify och netflix) och som helst klarar av att ladda ner DLC och programuppdateringar till spelkonsoler när det krävs (vilket iofs inte är ofta, men jag skulle gärna vilja att det finns som möjlighet). Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...