Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Caworroth

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Caworroth

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1975-10-09

Profil

 • Kön
  Man
 1. Hej. jag tog med en gammal switch till mina föräldrar i hopp om att kunna få wifi via deras bredbandsuppkoppling, men jag har inte lyckats. När jag googlar lite på ämnet så ser jag att det kanske inte går? Är Netgear FS605 bara en switch, och inget som kan generera WIFI?
 2. Varför har inte alla mobiler lucka som man kan stänga för tex laddningshålet? Är inte det risk att det kommer in smuts o damm då? Eller är det uträknat så, att man dels ska måsta tvingas köpa ny mobil oftare, eller tvingas köpa extra skal, flipcase, osv?
 3. Caworroth

  Blue Screen?

  ja det var ju lite enklare det än flugfiskarens tips hehe. Den hittade inget fel i alla fall. Jag avinstallerade Utorrent nu, få se om den blir stabilare då?
 4. Caworroth

  Blue Screen?

  jo jag såg men det verkar tyvärr alldeles för krångligt för mig, jag har ändå hållit på en hel del med datorer genom åren, men det där verkar väldigt avancerat. Och du skriver i guiden mycket att man kan reklamera om det är något fe på minnena, men den är ju 4 år gammal och jag har ju ingen garanti kvar då?
 5. Caworroth

  Blue Screen?

  Min dator är från 2009, och har börjat bli allt segare på sistone, program hänger sig och svarar inte, men kan komma igång efter ett tag. Jag har provat att återställa till fabriksinställningar, total reboot, men det har inte hjälpt. Och nu har den alltså börjat krascha blue screen ofta när jag laddar ner saker. Gjorde den aldrig förut. Så något är inte som det ska. Ålderskrämpor?
 6. Caworroth

  Blue Screen?

  Hände igår igen. Verkar ofta hända när jag laddar ner nåt. Tog ett kort på blåskärmen. Bifogar. Vet inte var på datorn som ev krasch info lagras annars?
 7. Caworroth

  Blue Screen?

  Oj verkar avancerat för mig! Slå av och testa minnen ett och ett - vet inte ens hur man gör det? Vilka minnen? Jag laddade ned och körde windows repair från tweaking.com, den startade sedan om medans jag var på affären och köpte mjölk, fick inget meddelande att den skulle hittat något alarmerande fel? Jag ser det tipsas mycket om det programmet i flera olika trådar. Förhoppningsvis blir det bättre nu, annars får jag väl återkomma,
 8. Caworroth

  Blue Screen?

  Jag har också haft mycket blue screen på sistone, flera gånger om dagen på sistone. Verkar oftast hända när mycket program är igång, särskilt utorrent och spotify. Vet inte i vilken ände jag ska börja av alla saker ni tipsar om här i denna tråd?
×
×
 • Skapa nytt...