Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

coffe85

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hmm nej och jag har samma inställningar som du.
 2. Försöker med detta... tycker mitt word ser skumt ut. så här ser det ut om jag är under fliken sidlayout (bild 1) och går jag in på marginaler och klickar förändras inget. Går jag in på fliken Visa ser det ut (bild 2). Jag har utskrift layout men fortfarande samma. Några tankar?
 3. Någon som vet hur jag ändrar så raden i word inte börjar högst upp i dokumentet. Svårt att förklara så bifogar en bild så förstår ni direkt vad jag menar!
 4. Ser öm någon har en idé om följande. Mina föräldrar bor på landet och de kör med en Tre router med simkort som heter ZTE MF28G router. I ladugården ca 60m från huset har de Dlink DCS5000I kameror. Problemet är att routern inte når dem. Det finns el i ladugården så finns möjlighet att sätta förstärkare i El-uttaget. Funderingen är att routern inte är den nyaste men klarar ju ändå 4G men om det blir annorlunda mot en vanlig router som tar via fiber eller coaxial eller liknande. Tacksam för bra förslag!
 5. fick inte det att funka men laddade hem ett jätte simpelt program som hette "always on top" och det funkade bra! Tack ändå!
 6. Nej utan att alltid fönstret visas på skärmen. Typ om jag öppnar exempel viaplay i chrome och gör fönstret till en tredjedel av skärmen och klickar på typ word så hoppar ju viaplay fönstret bakom word.
 7. Funderar på om det finns något smart sätt att låsa ett "fönster" så de alltid befinner sig längst fram med till exempel viaplay eller liknande då man kanske vill se på lite fotboll samtidigt som man jobbar? Kan inte riktigt formulera mig tydligt men hoppas ni förstår. Finns säkert en tråd om detta redan men eftersom jag inte vet exakt hur jag skall formulera mig lyckades jag inte söka rätt på något svar.
 8. Försöker att få ett spelschema till en fotbollsturnering att fungera "automatiskt" men sista biten fattas.... Jag försöker uppnå att i excel summerar antal poäng i en separat ruta. Mycket svårt att förklara så bifogar filen så får någon gärna slänga ett öga på den och ännu bättre lägga in rätt formel. Idag har jag bara felkod "värdefel" i den rutan jag vill att poängen skall hamna. Jag kör = och sen väljer de rutor som jag vill att poängen skall summeras ifrån med plus emellan men detta går ej! fotboll 2017 seriespel.xlsx
 9. Får tyvärr inte formeln att fungera! Gör som du beskriver men får inte upp tal i poängfälten. Om du har lust bifogar jag excelfilen så du kan lägga in en formel och visa. Tack! fotboll 2016.xlsx
 10. Skulle behöva hjälp med en formel som jag aldrig lyckats få att funka trots ansträngningar! Det jag behöver hjälp med är en uträkning till en fotbollsturnering. Jag vill uppnå att excel lägger in poäng automatiskt beroende på resultatet i matchen. Jag har gul markerat på bilden jag bifogar två resultat och vill nu att det vinnande laget får 2 poäng på de jag markerat som blått (Poäng H) och de förlorande laget 0 poäng. lika resultat skall båda lagen tilldelas 1 poäng vardera. Jag fattar att jag behöver göra en formel som antar det högsta talet kontra det lägsta och vid lika tal gör att det blir 1 poäng till vardera, vet bara inte hur. Någon formel expert som löser detta? Fråga gärna om jag vart otydlig i min beskrivning!
 11. Fick windows update att fungera igår med den fixen som föreslogs så nu har man ett uppdaterat windows 7 igen. Frågan är om jag vågar lägga på win 10 för orken efter detta är det lite sådär med då man inte vill hamna i "automatic repair" cykeln igen... tack för hjälpen alla!
 12. Ska testa att köra den första fixen som Ove föreslår, den andra fixen behövs ju SP1 vara installerat på. När jag går in för att ladda ner SP1 får jag välja vilka filer jag ska tanka hem av flera olika. Den största ISO filen antar jag är självklar men vilka andra?
×
×
 • Skapa nytt...