Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

chokladbanan1999

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Om chokladbanan1999

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Jag har kikat på cm elite 430 innan och tyckte att den verkade bra, men sedan hittade jag ju Zalman z11 plus med de blåa ljusen. Om jag skulle köpa den här, behöver jag köpa till en fläkt då?
 2. När jag satte ihop paketet så fanns det, men jag får väll byta nu när det inte finns!
 3. Hej! Jag har kollat runt lite på datorer samt även försökt mig på att bygga några. Så nu har jag byggt en som jag vill ha men vet inte om alla delar passar. Så min fråga är, passar alla delar med varandra? Är det någon del som behövs bytas ut? http://www.inet.se/kundvagn/visa/3648929/2013-07-27speldator Tack på förhand! Mvh chokladbanan1999
 4. Jag tror nog att det får duga med ett HD7850. Men om jag får en känsla att köpa GTX660 så blir det väll det, men vi får se!
 5. För alla som undrar så kommer jag att försöka mig på ganska grafikkrävande spel, t.ex som Battlefield 3 oh sedan Battlefield 4 när det kommer ut. Annars är det inte lika mycket krävande spel vad jag förstått. Call of Duty, minecraft, far cry 3.
 6. Jadu, jag kan inte bygga själv och känner ingen som gör det. Så det blir nog komplett paketet i slutändan.
 7. Så den datorn jag ska satsa på kommer att bli komplett datorn?
 8. Men den på Anandtech är ju GTX 660, inte 650
 9. Den första datorn är bättre va? Så det gör inget om det är några hundralappar över gränsen! Men jag är verkligen riktigt tacksam över att du försöker göra så bra datorer som möjligt till mig bara så att jag får en bra gamingupplevelse! Men vilket grafikkort är bäst nudå? GTX 650 eller HD7850?
 10. Det såg ut som ett bra paket men för ungefär samma pris (utan os), så kan jag få den andra datorn med bättre grafikkort. Men tack så mycket. P.S jag har inte valt dator än!
 11. Ännu en jättebra jämförelse, där jag nu lutar åt komplett datorn! Men jag måste fortfarande tänka... Komplett datorn är den bästa och om man vill att någon av datorerna ska hålla så ska man satsa på komplett datorn. Tack så jättemycket för förslaget på den datorn! Mvh chokladbanan1999
 12. Tack så mycket för jämförelsen! Riktigt bra! Nu får jag tänka om lite när det gäller datorerna. Det verkar som att man får väldigt mycket till jämförelse av priset i båda datorerna. Men vilken av de två datorerna skulle du välja om du var i min situation? Jag ligger nog 50-50%
 13. Jo, det finns en konfigurationsflik där nere vid specifikationer och de andra.
×
×
 • Skapa nytt...