Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sebsa1

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej! Tack för tipset! Jag gjorde en genomscanning som du skrev och datorn hittade några korrupta filer. Den kunde inte laga dom så jag ska prova att köra om scannet några gånger och se om detbgår att laga filerna annars gör jag nog en reparation som du skrev.
  2. Hej, Jag har gjort som du skrev några gånger tills det inte funnits uppdateringar kvar att göra men problemet kvarstår. Det tar inte så lång tid som jag skrev innan men det tar säkert upp emot en halvtimme med samma text som innan. Det verkar vara mellan 15-30% slutfört som går långsamt därefter går det snabbt igen... Det var samma sak när man startade om efter windows uppdateringarna men då var texten "Konfigurerar windows-uppdateringar" istället för "windows-funktioner". Har du några andra tips?
  3. Hej! Tack för svar! Ska prova detta, tack!
  4. Hej, Har precis köpt en ny bärbar dator med windows 8. En msi gx70. Har märkt att efter varje installation av ett program som kräver att windows startar om så tar det väldigt lång tid att starta om, ca 1-2 timmar... Datorn stannar vid ett meddelande som säger "Konfigurerar Windows-funktioner" Det börjar på 15% slutfört och sen tar det hur lång tid som helst innan den kommer upp till 100%. Det är samma sak varje gång. Är det någon som har någon ide vad felet kan vara? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...