Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hockke

Medlem
 • Antal inlägg

  168
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Hockke vann dagen: 31 december 2019

Hockke hade det mest gillade innehållet!

Om Hockke

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tyvärr får jag bara "connection timed out" när jag försöker gå in i routern. Jag har inte gjort detta tidigare men antar att jag ska skriva routerns IP-adress i webbläsaren och då borde en sida med inställningar öppnas?
 2. Tack för det. Sidan verkar lovande. Jag blir utan bredband ett par veckor framåt, men ska testa så fort jag kan. Och rapportera resultatet. Om jag överhuvudtaget tar mig in på Internet igen😉
 3. Hur får jag min nya dator att ansluta sig trådlöst till routern? Jag kommer så långt att jag ombeds skriva in säkerhetskoden. Den har försvunnit ur mitt minne sen åratal tillbaka och minneslappen är också borta. Kan koden hittas någonstans eller kan routern nollställas på nåt vis för att börja om från början? Routern heter D-Link 605 L.
 4. Det har jag provat nu, utan märkbart resultat. Jag lutar nog åt Cecilias förmodan att det är brister i Aftonbladets anpassning till FF som spökar.
 5. uBlock har jag och det spelar ingen roll om den är aktiv eller inte.
 6. Ja, det verkar troligt. Det har varit problem med dem tidigare. Problemet är ju inte alltför stort så man får väl tåla lite flimrande så länge det går att komma in där. Tack för svaren!
 7. Det är på Aftonbladets frontsida som det uppträder. Och att stänga av tilläggen verkar inte ha någon inverkan.
 8. Jag testade med Opera som fungerar normalt.
 9. Nu senaste tiden har läsandet av vissa webbsidor i Firefox börjat uppföra sig märkligt. Sidan laddas normalt, men sedan laddar den ner sig två, tre gånger igen. Något som jag ser som blinkande skärm innan sidan stabiliserar sig. Vissa artiklar med färgkodning eller understrykningar blinkar, eller ändrar sig med samma intervall. Har jag uppdateringar av Firefox som inte raderat äldre versioner eller vad handlar det om?
 10. Försäkringsbolag och parkeringsbolag följer samma linje och de godtar aldrig dina bevis på att du är oskyldig.
 11. Ett annat bra program för videoredigering är gamla hederliga VirtualDub. Där har man bra översikt över det man vill klippa bort.
 12. Adam var ju inte en person som jag fäst mig speciellt mycket vid. Jag ansåg nog ibland att han var lite mjäkig, tyvärr. Nu efteråt har jag förstått att det var hans snälla och vänliga natur som jag misstagit mig på. På samma sätt som Jacob Dahlin (Jacobs stege) gav HIV ett ansikte i Sverige har Adam nu gjort det samma med Covid-19. Jag har hört många kaxiga och hånfulla kommentarer från både unga och inte så unga att "det drabbar inte mig, jag tillhör ingen riskgrupp". Men efter Adams död har dessa förståsigpåare börjat darra en aning på manschetten, Adam tillhörde ju ingen riskgrupp. "Kanske borde jag vara lite försiktig jag med". Döden har kommit lite närmare, även för oss odödliga. Slutligen, experterna som ofta råder till obekväma åtgärder vet mycket väl vad de talar om. Det vet inte du, du tror dig bara veta. Simma lugnt!
 13. Får tacka er alla för svaren. Jag ska vid tillfälle prova alla idéer.
 14. Hej, den undre länken fungerade. Den övre gjorde doc till PDF.
 15. Ja, jag har gjort samma sökning och just den har siten konverterade till Word, men utan formatering. Allt radades upp längs vänster marginal. Tack för svaret!
×
×
 • Skapa nytt...