Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hockke

Medlem
 • Antal inlägg

  142
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Hockke vann dagen: 31 december 2019

Hockke hade det mest gillade innehållet!

Om Hockke

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Samma önskan till er alla! Jag måste dock få skryta lite med vilka vackra solnedgångar vi har här uppe i Västerbotten!
 2. Det låter som att ditt problem går längre tillbaka än till så. Det är inget som vi kan hjälpa
 3. God jul i all ära, men varför inte komma till Mo's för en riktig julorgie?
 4. Min personliga erfarenhet av Facebook är tyvärr att deras regler är mycket flexibla. Vissa inlägg stoppas utan anledning och motsvarande släpps igenom. Min fråga är; varför använda Facebook överhuvudtaget? Det finns andra som inte sparar allt du knappar in på ditt tangentbord, om du vill ha lite privatliv kvar?.
 5. Det här är väl inte reklam för egen vinning? Hon frågar ju efter ett program för att kunna hjälpa sin man med en hemsida.
 6. Tack, Laso. Det var det jag sökte, nu har jag ljud i bägge öronen!
 7. Vet inte om jag är oförlåtligt trög men jag har inte hittat något sätt att justera balansen mellan höger och vänster högtalare i varken Vcl eller w10. Orsaken till problemet är bullerskada som gör att att vanliga steroinställningar i bästa fall hörs som mono, i ett öra. Före W10 var det inga problem med balansen mellan högtalarna, då gick det att ösa på det dåliga örat så att stereobalans uppnåddes. Förmodligen finns alternative kvar, jag hittar dem bara inte. Någon som vet?
 8. Nu kan man ju fråga sig varför en luftrenare ska vara uppkopplad? Är det inte att bjuda in dessa multiföretag som samlar in varje aspekt av våra privatliv i syfte att tjäna dollars? Eller är det bara för att framstå som en tekniknörd?
 9. Kanske ett fullgott skäl att bojkotta uppgiftsstjälande Facebook?
 10. Jag har samma fenomen. Klickar jag på en en artikel i t.ex Allt om bilar öppnas den i Edge trots att jag bockat bort Edge i alla rutor jag hittat och satt FF som standard på samma sätt. Nu var jag lite för snabb, efter en uppdatering av FF kom ett fönster med alternativ till standardappar och där valde jag FF och då öppnades sagda artiklar som de skulle!
 11. Jag börjar tro att problemet är fixat. Har inte fått några fler meddelanden om kakor nu. Tack för hjälpen!
 12. Du har tydligen effektiva tummar för nu sparades mitt val när jag loggade in! Hoppas det håller i sig.👍
 13. Använder inte ett privat fönster. Nu har jag tillåtit kakorna du föreslog och efter senaste omstarten kom inga meddelanden. Få se hur det blir efter ett dygn, när jag OK:at vid inloggning brukar det ta ett tag innan de kommer igen. Jag hör av mig.
 14. Så här ser det ut
 15. Jag har provat alla inställningar i Sekretess & Säkerhet jag har hittat, senaste meddelandet jag fick såg ut så här: Jag vet inte vilka begränsningar som avses, tycker att jag testat allt.
×
×
 • Skapa nytt...