Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hockke

Medlem
 • Antal inlägg

  94
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Hockke vann dagen: 16 november

Hockke hade det mest gillade innehållet!

Om Hockke

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hockke

  LÖST Teckensnitt

  Tack, Cecilia! Registertricket fungerar. Nu har jag ett drygt arbete med att välja ut vad jag vad jag ska spara av de 222 teckensnitten som är kvar. Och nej Mikael63, Windows verktyg tog inte bort några fonter. Tack till dig ändå.
 2. Hockke

  LÖST Teckensnitt

  Det är inte av utrymmesskäl jag vill ta bort dem. Jag använder textverktyget i olika bildbehandlingsprogram och vill av bekvämlighetsskäl inte ha en massa fonter som inte passar in nånstans och som därför inte används. T.ex. web- och windings, symbols och diverse skrivstilar. Plus att ett stort antal teckensnitt är så snarlika att tar man bort hälften av dem märks det ingenstans. Webbsidorna brukar ju visas ändå, kanske med ett något konstigt utseende.
 3. Hockke

  LÖST Teckensnitt

  Hur tar jag bort onödiga teckensnitt i Fonts som aldrig används? Jag har följt alla råd och anvisningar från artiklar jag hittat på nätet, utan resultat. Är det överhuvud taget möjligt? Jag har w10 Pro 64- bit.
 4. Hockke

  Associeringsproblem

  Det var ju för att dessa metoder inte fungerade som jag startade tråden. Tack ändå trots att inget förslag fungerar.
 5. Hockke

  Associeringsproblem

  Nej, som jag fattade artikeln skulle oktoberuppdateringen eventuellt rätta till problemet.
 6. Hockke

  Associeringsproblem

  Ja, jag använder 7:an. Jag har testat upp till version 12 eller 13, men efter Corels övertagande har PSP blivit mer och mer likt Corels tungjobbade program Draw och många av Jascs finesser togs bort, så jag har gått tillbaka till PsP 7.04. Jag har provat det du skrev om, utan resultat. Jag läste om andra med samma problem, inte just .psp, utan alla filformat, och anledningen tros vara att senaste uppdateringen av Windows ställer till det. Få se om några veckor när oktoberuppdateringen torde vara buggfri om det rättar till sig.
 7. Hockke

  Associeringsproblem

  Min gamla trotjänare Jasc Paintshop Pro har börjat uppföra sig underligt. Förr när jag klickade på en .psp-bild öppnades programmet och bilden visades. Gör jag samma sak i dag startar visserligen programmet men för att se bilden jag klickat på måste jag jag använda "Open". Jag har använt "Öppna med" och bockat i att alltid använda detta alternativ men det hjälper inte. Har även installerat om PaintShop, inte det heller har hjälpt. Någon som vet vad det är som hänt och vad man kan göra åt det?
 8. Sorry, Mikal63, Jag har svårt för pratiga inlägg; jag måste erkänna att jag bara skummade. Ursäkta.
 9. Det finns även ett gratisprogram som heter WeTransfer (https://wetransfer.com/) som gör det enkelt att skicka filer med storlek upp till 2 Gb. Dock inte i e-posten. Man fyller i e-adressen till den som ska ha filen, skriver var filen finns på egna datorn, laddar upp den och skickar. Mottagaren får sedan ett mejl som berättar att filen finns för nerladdning, och du får en bekräftelse på när den laddats ner. Nu är detta ju inte lika lättvindigt som att bifoga en fil i e-posten men min erfarenhet är att det fungerar mycket bättre. Förutsatt att mottagarens inkorg kan hantera storleken på den skickade filen.
 10. Hockke

  Program för fotoutskrift

  Hej flugfiskarn. Hoppas verkligen att ditt alias står för din mening med livet (förutom datorer då). Du och Cecilia verkar stå för kunskapen här på forumet, och jag tar verkligen till mig allt som erbjuds. Nu tror jag dock att vi inte har samma mål. Jag frågar efter ett tredjepartsprogramm som kan göra lika mycket som Canons Easy print EX. De här lösningarna som föreslagits är prövade och
 11. Hockke

  Program för fotoutskrift

  Min Canon fotoskrivare gav upp och av någon anledning ersatte jag den med en Epson XP-245. Stor besvikelse när jag skulle börja skriva ut bilder. Programmet deras heter Easy Photo Print och det är det verkligen. Så gott inga pappersval, utskrifstalternativen nästan obefintliga och vid utskrivning av skannade bilder ändras storleken på de utskrivna bilderna. Canons Easy Photo Print EX är ju rena drömmen i jämförelse med Epsons, men funkar tyvärr bara med Canons produkter. Nu undrar jag om någon vet om det finns tredjeparts program som inte är bundna till en viss tillverkare som kan vara något att satsa på?
 12. Jennifer Rush hade en megahit med den titeln 1984. En låt som än i dag ger ståpäls på armarna.
 13. Hockke

  Googles annonser

  Annonserna försvann när jag installerade Adguard och gjorde en omstart, något jag inte hade gjort när jag provade ändra sökmotorer. Om det var programmet eller omstarten som ordnade saken är jag för lat för att ta reda på.
 14. Hockke

  Googles annonser

  Oberoende av vilken sökmotor jag sätter som standard i Firefox så kommer Googles annonser överst på sidan efter varje sökning. Går det att få bort detta otyg på något sätt?
 15. Hockke

  terror

  Jag har nixat mina telefoner. Lika f..b..at får jag samtal från säljare som inte inte låtsas om nixet. Finns det inga lagliga medel mot dessa idioter?
×