Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hockke

Medlem
 • Antal inlägg

  105
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Hockke vann dagen: 16 november 2018

Hockke hade det mest gillade innehållet!

Om Hockke

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hockke

  Bildprogram

  Tack, Cecilia! Nu fungerar det.
 2. Hockke

  Öppningsproblem DVD brännare, läsare

  Mitt råd är nog att du ska skaffa en ny brännare, de kostar bara ett par hundralappar och tekniken i dem är nog bra mycket nyare än i din gamla.
 3. Hockke

  Bildprogram

  Jag fick ett likartat problem med efter uppdatering. Klickar jag på ikonen till en bild i en mapp öppnas bildprogrammet ikonen hänvisar till, dock inte själva bilden, den måste jag hämta manuellt. Så var det inte före uppdateringen och jag har inte hittat någon lösning. Nu använder jag inte det förinstallerade bildprogrammet, kanske det fungerar bättre?
 4. Hockke

  Bokmärken i Firefox

  Jag har provat att återställa Firefox utan resultat, försökt följa råden i Cecilias tips (skrivna på utländska som jag inte är den bästa på) och inte fått det att fungera. Ska vid tillfälle försöka avinstallera och nyinstallera FF och se om det hjälper. Tack för hjälpen!
 5. Hockke

  Bokmärken i Firefox

  Tydligen är okunskapen stor på detta område. Nu är det ju inte världens största problem, det går att använda FF ändå, men ibland är "Bokmärken" bekväma att ha. Tack för ingenting.
 6. Hockke

  Bokmärken i Firefox

  Min laptop har inte varit inkopplad på Internet på ett antal månader och när jag nyligen anslöt den blev det vissa problem. För det första var både W10 Home och Firefox inte uppdaterade på länge. Bägge uppdateringarna startade automatiskt och efter en massa tid kunde jag starta med senaste grejorna. Problemet var att nu gick det inte att använda Bokmärken i FF. Det kommer en röd list upptill på FF med texten "Systemet med bokmärken och historik kommer inte att fungera eftersom en av FF:s filer används av ett annat program. Vissa säkerhetsprogram kan orsaka detta problem". Jag har kollat och inte sett att några filer skull användas någonstans. Klickar jag på "Lär dig mer" kommer ett antal beskrivningar upp som inte hjälper i mitt fall. Googlande har inte heller gett något användbart. Min förhoppning nu är att någon på detta eminenta forum vet något om detta.
 7. Jag vet inget om Canons beteckningar. Min erfarenhet av skrivare är dock att Canon är ett förstahandsval. Inte kanske prismässigt i första hand, men bildkvalitet och mjukvaran är outstanding.
 8. Hockke

  Registernyckel

  OK, tack för svaren. Varför jag vill stänga av funktionen är att jag behöver allt utrymme på disken för egen del. Att investera i större hårddisk är inte aktuellt.
 9. Hockke

  Registernyckel

  Läste just om att Windows 10 ska börja reservera diskutrymme och hur man kan förhindra det. Register-nyckeln ShippedWithReserves i HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ReserveManager som ska ändras från 1 till 0 finns inte i mitt register. Är det bara nyare uppdateringar som har den eller vad? Jag har version 1803 av W10 pro 64-bit.
 10. Hockke

  Hur slippa aviseringar från er?

  OK, nu vet jag. Tack alla.
 11. Hockke

  Hur slippa aviseringar från er?

  Jag har Firefox och undrar samma sak. Hittar inget som kan vara notfikationer.
 12. Hockke

  LÖST Teckensnitt

  Tack, Cecilia! Registertricket fungerar. Nu har jag ett drygt arbete med att välja ut vad jag vad jag ska spara av de 222 teckensnitten som är kvar. Och nej Mikael63, Windows verktyg tog inte bort några fonter. Tack till dig ändå.
 13. Hockke

  LÖST Teckensnitt

  Det är inte av utrymmesskäl jag vill ta bort dem. Jag använder textverktyget i olika bildbehandlingsprogram och vill av bekvämlighetsskäl inte ha en massa fonter som inte passar in nånstans och som därför inte används. T.ex. web- och windings, symbols och diverse skrivstilar. Plus att ett stort antal teckensnitt är så snarlika att tar man bort hälften av dem märks det ingenstans. Webbsidorna brukar ju visas ändå, kanske med ett något konstigt utseende.
 14. Hockke

  LÖST Teckensnitt

  Hur tar jag bort onödiga teckensnitt i Fonts som aldrig används? Jag har följt alla råd och anvisningar från artiklar jag hittat på nätet, utan resultat. Är det överhuvud taget möjligt? Jag har w10 Pro 64- bit.
 15. Hockke

  Associeringsproblem

  Det var ju för att dessa metoder inte fungerade som jag startade tråden. Tack ändå trots att inget förslag fungerar.
×