Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hans-Erik

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Hans-Erik

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sandviken
 1. tack - men typiskt på den här datorn har jag Vista vilken jag än sålänge använder mest - men har 2 andra med Windows 8.1. Som mediaspelare använder jag i alla 3 Classic Home Cinema x64 v 1.5.0.2827.
 2. jag är en 70-årig man så jag är lite trög.... googlat men jag hittar ingen lämplig fil att ladda ner bland allt som skrivs om DLNA/UPNP - kan du hjälpa till??
 3. har laddat ner appen BubbleUPnP till Mobilen - måste jag ladda ner nåt till datorn också för att få kommunikation mobilen - datorn???
 4. tackar - jag hade samsung.link - även på den här datorn och fick även en uppdatering för datorn som jag gjort - och vips så nu har jag fått det att funka - samsung.link-ikonen på mobilen och dådyker alla bilder upp som finns i nallen - klickar på en bild ochdå kommer en liten ikon upp i bilden som visar att jag kan köra mobilen på tv:n. tack - kul. nu ska jag se hur det går att göra samma sak på datorn från mobilen. ska kolla dlna-serverapp också.
 5. har mobil samsung galaxy express Gt 18730 och tv samsung ue 8005.vill alltså visa bilder från mobilen på tv:n men får inte till det - enheterna känner inte av varandra. hur göra?
 6. tack för diverse svar. "kallraset" upplevs ganska tidigt. jag ska prova med Skrotnisses förslag att göra en avskärmning.
 7. Har en stationär dator stående under skrivbordsskivan och intil vänstra hurtsen - när jag sitter vid datorn har jag alltså benen mellan datorn och den högra hurtsen. har alltid tyckt att jag fryser på underkroppen när jag sitter vid datorn - är mot en yttervägg ochganska nära fönster. inget drag förekommer från fönstret. har flytat för en tid sedan och datorns placeriing är motsvarande och jag fryser fortfarande. krävs en filt för attdetska varabehagligt. sitter vid datorn mycket ofta och datorn går hela dagar. nu har jag börjat fundera om fläkten i datorn kan orsakaett sådant "kallras"???
 8. både i Vistan och XP:n har jag en ikon "Dator" på skrivbordet som en genväg att se t ex partitionerna. hur kan jag få en sån en sådan på skrivbordet i W 8.1?
 9. nu har jag både följ detta ämne resp forum - nu får vi se sedan.
 10. i jämnhöjd med rubriken har jag bara knappen "sluta följ detta ämne" och inget "genast" heller men det beror säkert på att jag inte ser knappen "följ detta ämne". vid notifikationer har jag allt "svenskt" under "epost" iprickat. men svaren jag fått från "fisherman" i rätta forumet har inte gått till min epost-låda. vad gör jag för fel?
 11. har beställt dator med spec enligt ovan men ssd-disk på 128 gb. den å duga för en "amatör".
 12. jag har redan1 extern hårddisk om 640 gb via vllken jag kopierar över till min laptop W8.
 13. thanks a lot! mycket tänkvärt. tanken med ssd-disken på 60 gb är alltså W8 och Photoshop (ingen partitionering här) och att sedan dela upp den andra disken om 1 TB i t ex 3 partitioner - där en då kan hysa program och de andra t ex all bildhantering resp filmer och video. om även detta betraktas som onödigt med ssd-disk då kan jag säkert klara mig med 1 enda vanlig 1 TB och varför små ssd-diskar överhuvudtaget finns men jg måste sätta mig in bättre i vad du skrivit
 14. jag tycker själv att priset egentligen är helt ok för vad jag sagt till min datorhandlare att jag vill ha - glömt att nämna internminne 16 gb DDR - lite av prylbög som vill ha det bästa - datorn användes i huvudsak bildredigering och video och Photoshop användes dagligen - fotograferar mycket - skype video går mycket -självfallet även mailhantering men ej primärt. säljaren menade att jag skulle ha operativsystemet och Photoshop på ssd-disken och sedan lämpliga partitioner för annat - och då menar han att 60 gb ssd måste räcka till.
×
×
 • Skapa nytt...