Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bulldog

Medlem
 • Antal inlägg

  315
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Bulldog

 1. Jag vill att om jag har ett samlings album med musik, så vill jag att när jag visar "Album vy" i tex iTunes, så vill jag att alla låtarna skall sammlas under ett album och när jag visar "Artist vy" så vill jag se alla låtarna från olika album med den artisten. Jag får det rätt i "Album vy" där visas nu Albumnamnet & Varios Artist. Men när jag går in under "Artist vy" så ser jag Varios Artist & antal album och låtar. Skulle ju vilja att jag så Artistnamnet & antal album & låtar istället. Har taggat såhär. Titel: Låtens namn - Artist: Artistens namn - Album: Albumets namn - Album Artist: Varios Artist - Har märkt att Album Artist: tagen gör mycket. Är mina önskningar omöjliga att uppnå eller vet någon hur jag skall göra?
 2. Det blir för mycket för mig att fixa till så jag gör en annan lösning. Jag öppnar upp filerna genom utforskaren istället och redigerar dom där. Men jag tackar för tiden du lagt ner för att hjälpa mig. "Om det blir en succse får jag ta mig tiden att göra en sida ordentligt"
 3. Så som jag hade tänkt är att jag har en länk som öppnat txt filen. Då kan jag redigera filen & sparar den på rätt plats. Filen används till att synas i en frame på sidan. Det behövs inte sparas automatiskt. "Gör hellre en redigerare där du öppnar filen på servern och skickar innehållet till en textarea och sedan en sparfunktion som sparar filen igen" Det du skrev (se ovan) Det vet jag inte hur man gör. Det jag har märkt är att mellan olika webläsare så händer det olika saker. Jag är inte så jätteduktig på detta som du märker. Men hoppas du förstår mig ändå.
 4. Jag gör en hemsida som jag har sparat på datorn (intranät tror jad det kallas) Jag skulle vilja göra en länk som öppnar en txt fil direkt i anteckningar så att den går att redigera. Hur löser jag detta?
 5. Finns windows 7 kvar eller försvinner det, vet ni det?
 6. Jag köpet en Mac Book Pro för 1mån: Jag kör boot-camp på den Windows 7. Har nu tänkt att Uppdatera till OS X Lion. Försvinner min Windows 7 i boot-campen vid uppdateringen eller finns den kvar som det var före uppdatering?
 7. Hejsan! Jag söker en kalender som ser liknande dom bifogade bilderna. Jag har hjälp av en kille som kan PHP. Men han vet inte om någon sådan som jag är ute efter så jag tänkte leta reda på den. Det skall vara skript till php. [inlägget ändrat 2008-05-27 17:12:45 av Bulldog] [bild bifogad 2008-05-27 17:13:13 av Bulldog] [inlägget ändrat 2008-05-27 17:13:32 av Bulldog]
 8. När jag stänger av Personlig Brandvägg i norton fungerar det. IE står att den har tillåtelse. Det går inte pinga när Personlig Brandvägg är aktiverat, stänger jag av den går det pinga.
 9. Hej Cecilia. Jag kollade DNS-server under "ipconfig/all" och det ser ut likadant som på min privata dator. Edit: Vet var felorasken ligger men vet inte vad felet är. Det är Norton Internet Security som spökar. Någon som kommer på vart blockeringen kan tänkas sitta i Norton? [inlägget ändrat 2007-10-28 09:08:53 av Bulldog]
 10. Det är hemma. Har inte ändrat domänen. Det skall ju gå att få internet förbindelse ändå. Det fungerade ju ett tag sedan måste jag ha kommit på någon inställning.
 11. Har just fått en ny vista dator till jobbet som jag gjorde iordning. Har loggat in på domän och allt så det fungerade. Jag tog med den hem för att fortsätta göra iordning den. Hemma körde jag mest lite uppdateringar och gjorde en återställnings DVD. Problemet är nu att jag kan inte surfa in på tex www.idg.se webbsidan kan inte visas. Mest sannorlika orsaker: * Du är inte ansluten till internet * Fel har uppståt i webplatsen * Du kan ha skrivit fel när du angav adressen Men jag kan köra uppdateringar från win update, norton liveupdate. Någon som kan komma på vad som har hänt? Edit: Installerade Office XP kan den vara boven? [inlägget ändrat 2007-10-27 19:11:53 av Bulldog]
 12. Tackar Alltid kul om man kan hjälpa till. Hoppas din flickvänn blir glad nu när du kommer ihåg era årsdagar.
 13. Hej. Jag har en äldre vertion av Outlook men testa att stå i kalender läge och gå in under Visa, Aktuell vy & årliga händelser. Där kan man lägga in årliga händelser. Hoppas det är det du söker. Men som sagt jag har en äldre vertion. Så det kanske inte ser likadant ut för dig.
 14. Jag har skrivit ut till fil från min printer. Jag har döp mina filer till 1 2 3 osv och när jag skall skriva ut dom använder jag kommandotolken och skriver in följande LPR -S 172.17.123.150 -P LP 1 Det jag undrar går det att göra så att man kan skriva ut flera filer sammtidigt eller går det bara skriva ut en fil i taget. ex: LPR -S 172.17.123.150 -P LP 1 till 10
 15. Nu gjorde jag rätt, skall bara testa och se så allt fungerar rätt. En fråga till. Om jag tar bort dom program som jag inte vill att dom skall komma åt under Start Alla program, är det ok att göra så eller förstör jag något då?
 16. Hej! Har gjort ett konto med begränsade rättigheter. Men när jag är inloggad där så kommer jag ju ändå åt C:/Program C:/Windows m.m. Kan ju spara filerna på dom mapparna, starta program. Antagligen gör jag fel eller så är det inte det jag är ute efter.
 17. Hej! Jag skall föra iordning en dator som skall vara på min fotbollsförening. Det jag skulle vilja är att jag skapar ett konto som dom får logga in på, men vill begränna det kontots rättigheter. Dom skall bara kunna se och komma åt "Mina dokumet" vill inte att dom kommer åt något mera. Dom skall inte kunna installera några program m.m. Enda rättigheterna dom skall få göra är att använda dom programen som Admin har installerar, skriva ut på skrivare, använda internet. Varför jag vill ha det så är att det kommer ju vara olika användare som använder datorn och alla lyder ju inte regler. Hoppas ni förstår hur jag menar. Jag har Win XP Media Center Edition 2005, så det är detta OP som jag vill ha hjälp till annat OP är inte ett alternattiv.
 18. Kan glömma denna tråden, datorn har börjat fungera igen av någon anledning.
 19. Det här hänt något konstigt med min XP dator. Jobbade med den på söndag och när jag kom hem från jobbet på Måndag, så såg jag att internet explorer hade craschat. Tänkte inte mer på det. Men efter det så har jag problem, när jag stänger av datorn låter det som att datan stänger av sig innan windows har avslutas. För det står kvar på skärmen Windows avslutas och innan det så tystnar datorn. Enda sättet är stänga av den är att hålla inne På/Av knappen. Jag kommer in i felsäkert läget och har testat att köra systemåterställning men det hjälper inte. Kör med Win XP Swe. Hade Internet Explorer 7 Eng, men har installerat Internet Explorer 7 Swe nu. Har kört med det någon månad så det borde inte vara felet. Behöver ni ha mera info, fråga bara.
 20. Hej Cluster Du verkar vara kunnig på detta området. Det är inte jag däremot. Jag har byggt hemsidan med hjälp av MS FrontPage. Så FrotPage är det enda jag har koll på. Så sidan bygger ju på flera olika sidor som jag har gjort & dom är klara. Vill visa dom i ett fönster (det ljusblåa "se bild") Jag bifogar 2st bilder för att förklara lite bättre hur jag vill ha det. Det går säkert att få det så, men jag känner att jag inte klarar av att fixa det, vet du om det finns färdiga saker som man kan redigera eller vart man kan vända sig för att få hjälp. Knapp 1 till 3 fungerar lika Knapp 4 till 6 fungerar lika Knapp 7 till 9 fungerar lika Knapp 10 till 12 fungerar lika Min Hemsida: www.borgundaik.com Edit: Är väl lite som dessa jag ä ute efter. http://www.cssplay.co.uk/menus/fly_definition.html http://www.cssplay.co.uk/menus/drop_definition2.html Fast jag saknar undermenyer i menyn [bild bifogad 2007-01-18 17:28:45 av Bulldog] [inlägget ändrat 2007-01-18 17:29:46 av Bulldog] [inlägget ändrat 2007-01-18 17:36:53 av Bulldog] [inlägget ändrat 2007-01-18 17:39:00 av Bulldog]
 21. Jag skall fixa till ett nytt menysystem för min hemsida. Jag skulle vilja ha det så som det fungerar i "Windows Internet Explorer" När man klickar på tex "favoriter så skall det fungera. Har tänkt att ha flera huvudmenyer med undermenyer. Så när man väljer en länk på undermenyerna skall dom öppnas upp så som dom gör i "Windows Internet Explorer" när man använder "Favoriter" Så det blir väl frames jag bör använda för att få sidan att fungera så. Menyn skall klara av att visas över huvud framen. Men vilken typ av meny systen skall jag använda, har letat men hittar inte det jag söker. Bifogar en bild. Meny rutan skall alltid vara samma & alltid ligga kvar, huvud rutan skall det visas dom olika sidorna jag har på hemsidan. Någon som har lösningen? Hoppas ni förstår hur jag tänker mig, fråga annars mig så skall jag försöka förklara bättre. [bild bifogad 2007-01-17 21:32:32 av Bulldog]
 22. Skall lägga in kontakter i Outlook & undrar under fliken "Information" finns det "Årsdag" & "Födelsedag" vad är det för skillnad på dom två? Sedan när man lägger in adresser finns det en ruta "Postadress" som man kan bocka för, vad betyder den? Använder MS Outlook 2002
 23. OK lizardKng Då kan man säga att jag har köpt ett minne som inte är så snabbt alltså. Jag får väl nöja mig med det, det kosta ju inte så mycket (450:-) Nästa gång jag köper ett större minne så skall jag kolla upp hastigheten bättre, inte bara läsa på produkten för HI-Speed USB som det stog är ju ingen garanti för det. Tack för hjälpen
 24. Vet inte vad det svaret betyder men jag har USB2 port i datorn.
 25. Jag har 3st USB2.0 minnen & dom tar alla olika lång tid att föra över en & samma fil på 23Mb från utforskaren i WinXP har klockat den från jag släpper den på USB Minnet tills överförnings rutan försvinner. IOMEGA 256mb tar ca5sec Okänt märke 128mb tar ca 14sec MicroMemory 2GB tar ca 17sec Skall det verkligen skilja så mycket i hastighet? Köpte nämligen MicroMemory 2GB men tycker det är så långsamt. Det borde väl inte spela någon större roll hur stort minnet är på dom. Har dom USB2.0 hastighet borde det ju vara den farten.
×
×
 • Skapa nytt...