Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bulldog

Medlem
 • Antal inlägg

  315
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Bulldog

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1975-08-19

Profil

 • Ort
  Skövde
 1. Jag vill att om jag har ett samlings album med musik, så vill jag att när jag visar "Album vy" i tex iTunes, så vill jag att alla låtarna skall sammlas under ett album och när jag visar "Artist vy" så vill jag se alla låtarna från olika album med den artisten. Jag får det rätt i "Album vy" där visas nu Albumnamnet & Varios Artist. Men när jag går in under "Artist vy" så ser jag Varios Artist & antal album och låtar. Skulle ju vilja att jag så Artistnamnet & antal album & låtar istället. Har taggat såhär. Titel: Låtens namn - Artist: Artistens namn - Album: Albumets namn - Album Artist: Varios Artist - Har märkt att Album Artist: tagen gör mycket. Är mina önskningar omöjliga att uppnå eller vet någon hur jag skall göra?
 2. Det blir för mycket för mig att fixa till så jag gör en annan lösning. Jag öppnar upp filerna genom utforskaren istället och redigerar dom där. Men jag tackar för tiden du lagt ner för att hjälpa mig. "Om det blir en succse får jag ta mig tiden att göra en sida ordentligt"
 3. Så som jag hade tänkt är att jag har en länk som öppnat txt filen. Då kan jag redigera filen & sparar den på rätt plats. Filen används till att synas i en frame på sidan. Det behövs inte sparas automatiskt. "Gör hellre en redigerare där du öppnar filen på servern och skickar innehållet till en textarea och sedan en sparfunktion som sparar filen igen" Det du skrev (se ovan) Det vet jag inte hur man gör. Det jag har märkt är att mellan olika webläsare så händer det olika saker. Jag är inte så jätteduktig på detta som du märker. Men hoppas du förstår mig ändå.
 4. Jag gör en hemsida som jag har sparat på datorn (intranät tror jad det kallas) Jag skulle vilja göra en länk som öppnar en txt fil direkt i anteckningar så att den går att redigera. Hur löser jag detta?
 5. Finns windows 7 kvar eller försvinner det, vet ni det?
 6. Jag köpet en Mac Book Pro för 1mån: Jag kör boot-camp på den Windows 7. Har nu tänkt att Uppdatera till OS X Lion. Försvinner min Windows 7 i boot-campen vid uppdateringen eller finns den kvar som det var före uppdatering?
 7. Hejsan! Jag söker en kalender som ser liknande dom bifogade bilderna. Jag har hjälp av en kille som kan PHP. Men han vet inte om någon sådan som jag är ute efter så jag tänkte leta reda på den. Det skall vara skript till php. [inlägget ändrat 2008-05-27 17:12:45 av Bulldog] [bild bifogad 2008-05-27 17:13:13 av Bulldog] [inlägget ändrat 2008-05-27 17:13:32 av Bulldog]
 8. När jag stänger av Personlig Brandvägg i norton fungerar det. IE står att den har tillåtelse. Det går inte pinga när Personlig Brandvägg är aktiverat, stänger jag av den går det pinga.
 9. Hej Cecilia. Jag kollade DNS-server under "ipconfig/all" och det ser ut likadant som på min privata dator. Edit: Vet var felorasken ligger men vet inte vad felet är. Det är Norton Internet Security som spökar. Någon som kommer på vart blockeringen kan tänkas sitta i Norton? [inlägget ändrat 2007-10-28 09:08:53 av Bulldog]
 10. Det är hemma. Har inte ändrat domänen. Det skall ju gå att få internet förbindelse ändå. Det fungerade ju ett tag sedan måste jag ha kommit på någon inställning.
 11. Har just fått en ny vista dator till jobbet som jag gjorde iordning. Har loggat in på domän och allt så det fungerade. Jag tog med den hem för att fortsätta göra iordning den. Hemma körde jag mest lite uppdateringar och gjorde en återställnings DVD. Problemet är nu att jag kan inte surfa in på tex www.idg.se webbsidan kan inte visas. Mest sannorlika orsaker: * Du är inte ansluten till internet * Fel har uppståt i webplatsen * Du kan ha skrivit fel när du angav adressen Men jag kan köra uppdateringar från win update, norton liveupdate. Någon som kan komma på vad som har hänt? Edit: Installerade Office XP kan den vara boven? [inlägget ändrat 2007-10-27 19:11:53 av Bulldog]
 12. Tackar Alltid kul om man kan hjälpa till. Hoppas din flickvänn blir glad nu när du kommer ihåg era årsdagar.
 13. Hej. Jag har en äldre vertion av Outlook men testa att stå i kalender läge och gå in under Visa, Aktuell vy & årliga händelser. Där kan man lägga in årliga händelser. Hoppas det är det du söker. Men som sagt jag har en äldre vertion. Så det kanske inte ser likadant ut för dig.
 14. Jag har skrivit ut till fil från min printer. Jag har döp mina filer till 1 2 3 osv och när jag skall skriva ut dom använder jag kommandotolken och skriver in följande LPR -S 172.17.123.150 -P LP 1 Det jag undrar går det att göra så att man kan skriva ut flera filer sammtidigt eller går det bara skriva ut en fil i taget. ex: LPR -S 172.17.123.150 -P LP 1 till 10
 15. Nu gjorde jag rätt, skall bara testa och se så allt fungerar rätt. En fråga till. Om jag tar bort dom program som jag inte vill att dom skall komma åt under Start Alla program, är det ok att göra så eller förstör jag något då?
×
×
 • Skapa nytt...