Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sneaffe

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej Mikael63! Ja det är ju så jag har varit tvungen att göra men jag är fortfarande intresserad av varför det inte visas miniatyrer.
 2. Försöker sortera bilder från mobilen till datorn, har anslutit mobilen via usb och får då upp alla bilderna i utforskaren men vissa bilder visas inte som miniatyrer utan bara som en blå ikon. Besvärligt att klicka på varje sådan bild för att se vad den innehåller. Om jag däremot kopierar bilderna till datorn så visas alla som miniatyrer. Har upptäckt att det gäller bara bilder som jag redigerat i mobilen och då i olika program som Pixlr med flera. Använder Windows 10 Home och Huawei Honor 8. Tacksam för tips, kanske någon inställning i mobilen!
 3. Jag brukar använda Freemake Video Converter till att snabbt sammanfoga och klippa bort vissa delar av filmen samt convertera den till MP4 format och det fungerar bra förutom att visningsbilden i den färdiga filen inte blir lyckad alltid. Verkar bli en slumpmässigt vald bild från filmen som visas. Någon som har ett tips om hur man kan ändra bilden?
 4. Freemake Video Converter är ju annars också ett bra program som omvandlar VOB-filer till olika format bla MP4.
 5. Tack för svaren! Genom att skaländra till 150 så blev utskriften ganska lik den i Edge. Tydligen så är förvalet 60% , vet inte om förvalet går att ställa in någonstans, magert med inställningar för utskrift i själva läsaren. Däremot så kan man inte ändra inställningarna vid utskrift till PDF, vilket fungerar i Edge.
 6. Vid utskrift av matrecept från webben så verkar det bli olika resultat mellan webbläsarna. Vid utskrift från Edge så fungerar det utmärkt men i Chrome så blir texten liten och layouten sämre. Även i "Spara som pdf" så blir layouten konstig. Vad kan man göra, gillar Chrome i övrigt?
 7. Tack för svaret bgjo. Det är redan förbockat på min dator och det fungerar på Excel 2007 som även är installerad men inte på Excel 2016 vad det nu kan bero på.
 8. Excel 2016. När jag klickar på krysset (avsluta) uppe till höger så vill jag att markörer ska ställa sig på "Spara" i frågerutan "Vill du spara ändringarna" som kommer upp. Var finns den inställningen, vet att jag gjort det i en tidigare version men hittar den inte nu?
 9. Till Dig som är Kund hos Net1 Som ett led i vårt arbete med att kontinuerligt förbättra vår mobila bredbandstjänst och leverera en bättre användarupplevelse för samtliga abonnenter genomför vi följande ändring i våra abonnemangsvillkor; för de kunder som överstiger den i abonnemanget inkluderade datatrafiken kan hastigheten för upp- och nedladdning komma att begränsas till 0 kbit/s under resten av kalendermånaden, vilket innebär att åtkomsten till Internet upphör eller starkt begränsas under denna tidsperiod. Förändringen träder i kraft den 15 december 2013 och gäller såväl privat- som företagsabonnemang. Med vänliga hälsningar, Net 1
 10. Tack för svaret! Jag gjorde en systemåterställning när jag märkte problemet men jag vet ju inte hur länge problemet har funnits, vill inte gå tillbaka allt för långt.
 11. Tack Wilhelm men du läste nog inte helt min fråga!
 12. Hej! Har problem med utforskaren, kan inte se dolda filer fastän jag markerat "Visa dolda filer" samt avmarkerat alla "Dölj...." i Mappalternativ. Kan inte se "Appdata" under Användare/mitt konto, men om jag skriver in adressen i utforskaren så visas mappen. Har fungerat tidigare. Använder Windows 7, 32 bitar Är det någon som vet något om detta tro? Kan man kanske ändra något i registret? Tacksam för svar.
×
×
 • Skapa nytt...