Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

laetitia

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Sent svar, hade gett upp om svar. Tacksam för att du tog dig tid!
 2. Har fått ett litet problem som jag gissar är lättlöst. Om jag i A1 skriver formel "=B1+C1" och autofyller den formeln ner till säga A10 så brukar A11 fyllas i automatiskt när jag fyller B11&C11 med värden. Men nu har detta plötsligt slutat fungera. Rutan blir tom om jag inte fortsätter att kopiera formeln till A11. A11 brukar så att säga "känna av" att den ska fortsätta formeln utan att man behöver dra ner den. Hoppas att jag lyckats förklara vad jag menar. Tacksam för hjälp ☺️
 3. Just köpt en ny mobil (M9 se) och har en fråga kring statusfältet. På min gamla mobil låg aviseringarna kvar synliga uppe i statusfältet men här visas dom bara kort för att sen försvinna. Ska det vara så eller är det nån inställning jag har missat? Vill att dom ska ligga kvar tills jag tar bort dom. Det är den senaste versionen av android. En annan fråga gäller min sms-app, Textra. Jag får inget ljud i den när mess kommer. Tycker att jag har godkänt allt som går att godkänna i ljudväg men helt tyst. Jo ett ljud har jag lyckats få till - när ett sms är skickat. Tips??? Tacksam om nån kan hjälpa med en eller båda av dessa funderingar. 🙂
 4. Tack så mycket! Det var bortom min horisont. Tur att man kan få hjälp
 5. Hej! När jag skriver in nedanstående formel generar det noll tillbaka (det finns träffar). Men det fungerar med andra heltal. Hur ska man göra/skriva för att det ska fungera med noll? =MEDIAN(OM(M2:M300=0;H2:H300)) Även provat med =MEDIAN(OM(M2:M300;"=0";H2:H300)) och =MEDIAN(OM(M2:M300<=0;H2:H300)) och =MEDIAN(OM(M2:M300;"<=0";H2:H300)) Men inget funkar. Tacksam för hjälp!
 6. Hej! Jag har tre villkor som ser ut enligt nedan (A1:A300;">=1";A1:A300;"<=2") (B1:B300;">=1";B1:B300;"<=2") (C2:C300;">=1";C2:C300;"<=2") Frågan jag vill ha svar på är hur många rader det finns där A,B&C uppfyller alla villkor. Provat lite olika varianter men inte lyckats. Förmodar att det är Antal.omf jag ska använda. Tacksam för hjälp!
 7. Tack för förslag. Tror att jag har provat allt nu. Har gett upp och börjat med en ny katalog. Yeah yeah, det är smällar man får ta
 8. Tack för förslag. Tyvärr funkade det inte.
 9. Jag har återställt en katalog som är säkerhetskopierad i photoshop elements 11 och sen återställd i elements 2019. Bilder som är redigerade har en versionsuppsättningssymbol men originalet visas inte i katalogen. De ligger inte under med en pil som när dom skapades i 11an. Inte som "egna bilder" heller. Hur får jag fram dom? Någon inställning vid säkerhetskopiering eller vid återskapande? Tacksam för svar!
 10. Lite av en nybörjarfråga kanske. När jag har återställt katalog har bilder med versionsuppsättning inte hamnat ovanpå varandra som när dom skapades utan bredvid varandra som separata bilder. Förmodar att jag har missat nån inställning när jag säkerhetskopierat eller återställt? Tacksam för hjälp!
 11. Har just köpt en Lenovo Tab 4 10 Plus. Nu har den hängt sig och jag vet inte hur jag ska få igång den. Det började med att jag fick en uppdatering som inte kunde slutföras. Fick ett meddelande som kort och gott var "FEL". Startade om och fick fick igång den men efter ett tag satte uppdateringen om igen. Till slut hängde sig plattan. Får upp "Lenovo och Android" på skärmen, som vid uppstart, men sen stannar det. Lyckades komma in i (vad heter det, där man kan boota och köra Recovery osv.) Provade lite olika lägen men allt stannar vid " Lenovo och Android". Det står i alla fall "Device state locked" med rött längst ner när man inne under skalet, så förmodar att den har blivit låst. Jag kan som märks inte så mycket om detta men om någon på ett pedagogiskt sätt kan hjälpa mig att få igång paddan igen vore jag otroligt tacksam! Vore även tacksam att få råd hur jag löser uppdateringen som inte vill installeras. Så att inte samma sak fortsätter att upprepas.
 12. Jag har en kolumn A där jag har tal mellan 10,0 - 12,0 (A1-A20) Sen har jag en kolumn B där jag också har tal (B1-B20) Formeln jag skulle vilja ha hjälp med är en formel som ger medianen för alla tal i kolumn B som matchar intervallet 10,5 - 11,5 i kolumn A. Provat diverse varianter men utan framgång. Så stort tack om nån kan hjälpa mig!
 13. Jag försöker att räkna antalet inom ett visst intervall (60-70) i ett visst område. Provade med nedanstående formel som hade fungerat i en annan tråd för ett liknande problem. Men då gällde det bara en kolumn, i mitt fall gäller det värden FEM kolumner. =ANTAL.OMF($B$2:$F$68;">=60";$B$2:$F$68;"<=70") Svaret som genereras är 0, borde vara 28. Förmodar att det är fler kolumner som är problemet? Om någon dessutom kan ge mig formeln för medianen för alla tal i kolumn A som matchar intervallet i B-F så vore jag väldigt tacksam.
 14. Stort tack Monshi! Den kommer jag ha mycket nytta av!
×
×
 • Skapa nytt...