Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Nicke66

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag tänkte dricka öl ur en 5 liters öltunna, men jag har ingen tillgång till kyla.där jag ska dricka den. Min tanke är att jag kyler ner ölen hemma och sedan ska den serveras några timmar senare. Hur kan jag räkna ut viken temperatur jag ska kyla ölen till om jag vill servera så här: Serveringstemperatur 7C (Här får man väl räkna någon grad under och över då den serveras under 3 timmar) Omgivande rumstemperatur 20C Tid från kylskåp till servering 2H (då kommer den att ha en omgivande temperatur på 20C) Serveringstid 3H (de är här jag vill ha serveringstemperaturen) Hur räknar man smidigt ut detta?
  2. Hej! Jag ska köpa en Bärbar 15" dator som ska användas till Autocad 2D och Officepaketet. Har hitta en på Dustin: http://www.dustin.se/product/5010761195/dell-latitude-e5540-ci5-1-9-8gb-500-fhd-15-6-w7p-prosupport/ Kan de vara något och räcker/är de förmycket RAM?
  3. Jag håller på att göra en lista där de är tänkt att när man skriver i ett nummer under A så ska de generera en kod B och ett Utslag D. Indexvärdena finns i F & G Men jag får de inte att fungera när jag hämtar informationen till B från A med =VÄNSTER(A2;2), men de fungerar när jag skriver in värdet för hand i B. Jag har provat att ändra formatet i B till olika men utan resultat
  4. Mina barn har nu köpt Minecraft och de vill givetvis spela med varandra på en lokal server. Här hemma har vi ett Zyxle p-2601hn-f1 modem. Virusprogramen på datorerna är windows egna security essentials Datorerna är acer aspire 5750G med win 7 Hur går en novis som jag tillväga föra att lösa detta?
×
×
  • Skapa nytt...