Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Carsten

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Har ett R4-kort med en del spel på. MIn son fick ett orginal spel i julklapp som han spelat en del. När han skulle sätta tillbaka R 4-kortet får han ett felmeddelande: An error has occurred. Press and hold the Power button to turn the system off. Please refer to the operations manual for details. Har provat R 4-kortet i ett annat DS utan problem. Har inte provat att spela orginalspelet i detta DS:et. Har läst på ett annat forum följande: "vill bara berätta att jag fixat problemet jag laddade hem en FW-update, startade i GBA läge och uppdaterade, sen startade den i NDS läge åxå." Vad menas med detta undrar en "dummies"? Något annat som kan göras åt mitt problem?
 2. Tjena. Jag diskade behållaren med diskmedel, blev som ny. Nu klarade den av uppstarten. Sedan blev det som det var från början. Skrev ut en testsida utan problem. Installerade "Smart Panel" och det visade sig att den svarta tonern är slut. Verkar som att man inte kan skriva ut på skrivaren utan att alla tonerna fungerar. Nu är en ny beställd iallafall. Så snart fungerar den igen. Tack Carsten
 3. Tack så mycket för hjälpen.
 4. Carsten

  Samsung clp-315

  Har en Samsung CLP-315 som lagt av. Problemmet började med att det inte gick att skriva ut. Efter att jag öppnat luckorna och tagit ut tonerna några gånger råkade jag få med mig behållaren för tonerspill ut också. Den visade sig vara full med spill. Jag tömde behållaren och satte tillbaka den på sin plats. Efter detta kom ett annat problem. Bryter strömmen men efter 2-3 sekunder i uppstarten låser sig skrivaren. Den blir helt enkelt inte färdig med uppstarten. På Samsung hemsida kan man köpa tonerspillbehållare. Någon som vet om detta är en förbrukningsvara. Supporten tyckte att jag skulle prova att köpa en ny behållare. Kan inte se på min behållare varför den inte skulle fungera igen.
×
×
 • Skapa nytt...