Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Nikita

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack. F-Secure får ju inte så högt betyg, men jag är ju lågriskperson så det borde kunna duga. Man får ju det gratis via PC för Alla.
 2. Tack för svar. Jag är lågriskperson när det gäller att öppna misstänkta filer, men om det inte innebär några risker med själva uppdateringen så känns det som att det är bäst att göra det ändå.
 3. Nu slutar Microsoft med support och uppdatering av Office 2007. Frågan är då om man bör lyda deras rekommendation att uppdatera och prenumerera på den nya versionen. Vilka risker tar man? Känns bra om man skulle få synpunkter från neutrala personer.
 4. ​Har F-secure installerat på min Samsung Galaxy A5. När man kör enhetsunderhåll vill den att man ska köra enhetens eget program för säkerhet. Kan man köra båda eller krockar programmen?
 5. Jag tackar så mycket för svaret. Ska kolla upp detta. MVH
 6. Har aldrig fått in skadliga filer, men någon gång har antivirussystemet hittat och stoppat före. Är ute mycket på nätet, men bara lågrisksidor.
 7. Har F-Secure antivirus och de vill gärna sälja fullständigt Internet Security också med bankskydd, surfskydd och föräldrakontroll. Behövs det om man uträttar bankärenden, men i övrigt är lågrisk på nätet? Använder Windows 7 med den inbyggda brandväggen. MVH
×
×
 • Skapa nytt...