Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hanken

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Att tabellen också ligger på sidan spelschema beror på att det var något jag testade innan jag fått den på rätt plats på startsidan. Jag ska göra som jag hade förut med spelschemat centrerat. Jag tycker dock att just denna undersida är lite väl tom, så om du tycker det saknas något på hemsidan eller du har något tips för att få den att se "proffsigare" ut mottager jag det gärna. Kanske en ny undersida med en gästbok, om det nu är genomförbart i dreamweaver?
 2. Det funkade, tack så hemskt mycket! Ang. skärmdumpen så verkar det bero på vilken webbläsare man använder i google chrome ser det ut så här: Finns det något sätt för att det ska se likadant ut oavsett webbläsare eller iaf de 3-4 vanligaste (Explorer, firefox, chrome och safari)?
 3. Det med tabellens position har jag stora problem med att få till, stavfel har jag rättat till samt länkat till sidan "spelare". Något som stör mig är dock att spelarna inte har någon vidare symmetri (större mellanrum på höger än på vänster sida).
 4. Tvåan på gymnasiet. Tänkte mest eftersom vi typ bara att det mest avancerade vi gått igenom är divar. Så allt som är något utöver det är över våra kursmål=högre betyg.
 5. Hej! Jag valde kursen webbutveckling 1 och har nu en slutuppgift som ska lämnas in nästkommande vecka. Jag skulle nu behöva några/något tips för att höja resultatet i kursen, så om ni har något som är hyfsat lätt att göra, men ser snyggt ut eller har en bra funktion får ni gärna dela med er. Hemsidan är: http://manutdsverige.comeze.com/index.html Om ni tror er veta vad felet för att PL-tabellen inte hamnar i linje med den första diven får ni gärna hjälpa till (tabellen ligger i en egen div)! Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...