Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

J.Holén

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Vunnit antal dagar

    1

J.Holén vann dagen: 8 juni 2014

J.Holén hade det mest gillade innehållet!

Om J.Holén

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1996-07-18

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://Nerlagd.
  • MSN
    -
  • ICQ
    -
  • Yahoo
    -
  • Jabber
    -
  • Skype
    froppan11

Profil

  • Kön
    Man
  • Ort
    Ale
  • Intressen
    Programmering, Spel,mopeder och annat som är dyrt!
  1. Hej, nu är det såhär, jag monterade precis en ny SSD disk och installerade windows 7 på den. (sammanfattat). Men nu är problemet, jag antog vilket kanske var dumt gjort.. att när jag installerade windows på SSD disken skulle datorn rensas på allt det gamla som finns kvar på min andra hårddisk. (Har 2 hårddiskar i datorn). Så som titeln nu lyder, jag har då råkat få 2 parallella versioner av windows 7 på datorn.. Hur fixar jag det här? Vill enbart ha windows 7 på SSD disken! Tacksam för svar! EDIT: Kände att det var lite dåligt förklarar, har nämligen 1 SSD disk i datorn, och en HDD disk.
  2. Hej hej! Nu är det såhär att jag upplever att datorn har blivit fruktansvärt seg. Och känner att det är dags att köpa en SSD disk! (I nuläget har jag en Green hårddisk på 1 TB) Har kollat in den här lite https://www.komplett.se/kingston-ssdnow-v300-120gb-25-oem/773515 Tyvärr är budgeten liten, så därför fastnade jag lite för den. Men min fråga är egentligen då jag inte är insatt på SSD diskar eller hårdvara osv. Går den att använda till mitt moderkort? MK ASUS M5A97 EVO R2.0 Eller är alla SSD hårddiskar universala? Tacksam för svar! PS: Om någon kanske kunde berätta lite hur man monterar disken skulle det också uppskattas!
  3. Löste problemet själv! Ifall det är någon annan framöver som har samma problem så, såhär gjorde jag. Eftersom jag inte bara kunde uppdatera drivrutinerna och jag kunde inte heller avinstallera dom. så fick jag ta bort alla gamla drivrutiner själv. Det gjorde jag via felsäkert läge,(ink register) efter det var det bara att installera in dom nya drivrutinerna så funkar den perfekt!
  4. Jag behöver hjälp med min älskade dator då den helt plötsligt inte ville ansluta sig till internet. Det började igår kväll efter jag fick bluescreen. (Har fått det två gånger innan, dock alla dom tre gångerna inom en och halv månad. Vet inte om det är relevant dock?) och sedan då när jag startade upp datorn igen så visade det sig att den inte anslöt sig till internet. Jag trodde då bara att nätverkskortet hade blivit inaktiverat igen, men det visade sig att det inte var problemet. När jag då gjorde en felsökning fick jag då svaret "Kortet Wireless N-300 USB adapter WNA3100 har drivrutins- eller maskinvarurelaterade problem" Så jag laddade då ner dom nya drivrutinerna till WNA3100 (på en annan dator, flyttade dock över installationsfilen till datorn med felet såklart) och uppdaterade drivrutinerna. Men nej, problemet kvarstår. Så nu sitter jag och har ingen aning om hur jag ska lösa det. Tackar för hjälpen i förhand! (Obs, har gjort en systemåterställning i ren desperation. Men det hjälpte inte heller) Har windows 7!
  5. Det var inte jag som installerade delarna i datorn, jag lämnade in det på en lokal IT verkstad, har kört alla senaste windows updates och tryckt in kontakten ordentligt. Problemet uppkom för cirka 10 dagar sedan. Det är insatt i det gröna uttaget. Rätt färg i rätt färg har det varit.
  6. Ominstallerade hela windows. Installerade dom nya drivrutinerna, men fick samma problem Men problemet försvann när jag bytta till dom uttagen på framsidan, får väl kolla in i burken någon gång när jag orkar, verkar väl vara något klapp i nån kontakt! Men tack så jätte mycket för hjälpen!
  7. Hej hej! Installerade nytt grafikkort, processor och moderkort för inte allt så länge sedan. Men sedan dess har jag börjat få lite problem med ljudet. Nämligen att jag får upp ett meddelande som säger att "en kontakt har dragits ur." Det brukar bara vara i cirka 1-2 sekunder innan jag får upp ett nytt som säger "En kontakt har kopplats in" När detta händer brukar ljudet även försvinna under stunden. Detta börjar bli en aning irriterande när man kollar på film eller gjort något annat som kräver ljud. Jag är medveten om att grafikkortet( ) har ett eget ljudkort. Har nu grafikkortet - AMD HD Radeon 7800 series. (Det får jag upp när jag kollar genom dxdiag). Någon som kan hjälpa mig? (Har windows 7)
  8. När du startar upp datorn så kommer du kunna gå in på "grund inställningar" genom att trycka på F12 eller delete eller liknande tanget. Varierar från dator till dator. Där kommer du kunna köra en "system health check" vilket kommer kolla om något i datorn är trasigt. Funkar relativt bra och är definitivt värt ett försök åtminstone.
  9. Det var något nytt, väldigt tråkigt att höra Kan man kolla om moderkortet "accepterar" den nya processorn?
  10. Om du fick med några installations skivor till kamerorna kan du ju testa att köra dom i dom andra datorerna.
  11. Har du testat om du får samma resultat med en annan webbläsare?
×
×
  • Skapa nytt...