Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Druid23s

Medlem
 • Antal inlägg

  67
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  Det var Bluetooth-enheten som behövde avinstalleras, sen så gick det bra att köra datorn vanligt. Tack så mycket Cecilia! Men nu har vi uppdaterat till Windows 10 igen, och uppdateringen gick utan problem, datorn dog inte denna gången. Men samma fel kvarstår, vi kan inte skicka eller ta emot meddelanden på Windows Live Mail. Det som står i felmeddelandet i Windows Live Mail är följande: Serverfel: 0x80048862 Server: "http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx' Windows Live Mail Fel-ID: 0x80048862
 2. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  Bifogar nu filen som systemfilsgranskaren skrev. (sfcdetails.txt) sfcdetails.txt
 3. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  Här är följande felmeddelande högt upp på blåskärmen: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Här är längst ned: Technical information: *** STOP: 0x000000D1 (0x0000000000000004, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xFFFFF88001F1D1F7) *** btfilter.sys - Address FFFFF88001F1D1F7 base at FFFFF88001F0B000, DateStamp 5359d020
 4. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  Det var den här sidan jag tittade på http://windows.microsoft.com/sv-se/windows7/troubleshoot-problems-installing-service-pack
 5. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  Nej tyvärr jag har ingen skiva, Laptopen köptes ny med windows på hårddisken. Men explorer fungerar i felsäkert läge, kan det lösa något om jag går in på Microsofts hemsida och kör "Kontrollverktyg för systemuppdateringar" ?
 6. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  Det är Windows-brandväggen, och inget antivirusprogram. Det var inga symboler över ikonerna i Enhetshanteraren.
 7. LÖST Misslyckad nedgradering från Windows 10

  När vi kör i felsäkert läge, så kommer vi åt Microsofts Hemsida, alltså så har vi kontakt med internet. Finns det något verktyg på internet för att reparera? Vi vill helst inte ominstallera, men om det är det enda möjliga, så kommer vi att ominstallera.
 8. Hej! Efter uppgradering till Windows 10 fungerade ej Windows Live Mail, så vi försökte då nedgradera till Windows 7. Detta eftersom vi trodde att något hade gått fel i uppgraderingen, då datorn dog mitt i uppgraderingen. Nedgraderingen misslyckades, Windows hamnade i ett läge där den bara startade om datorn hela tiden. Den går endast att köra i felsäkert läge, och då är operativsystemet Windows 7. Det finns ingen återställningspunkt att göra systemåterställning till, och de allra flesta programmen går inte att köra. Hur löser man detta problemet på bästa sätt? Mvh. Alfred
 9. Cyborg V7 Tangentbord fungerar inte

  Hej! När jag uppgraderade till Windows 10, så slutade mitt Mad Catz Cyborg V7 tangentbord att fungera. Jag har prövat det mesta, bland annat: Prövat ett annat tangentbord i min dator, och det funkar. Prövat mitt tangentbord (Cyborg V7) i en annan dator, och det funkar. Försökt att avinstallera och installera drivrutiner, men då känner den inte av tangentbordet när den ska installera "Please plug in the device". Jag har prövat att avinstallera allt som har med tangentbordet och göra i registerfilerna med hjälp av regedit.exe, för att sedan försöka installera det på nytt, men det funkar inte. I enhetshanteraren så stod det "Cyborg V7", med en liten varningstriangel bredvid, och det stod även "Den här enheten har installerats korrekt", eller något i den stilen. Men nu så finns den inte där längre, utan nu står den som "Okänd enhet". Jag har skickat till Mad Catzs support, men får inget svar. Har även försökt leta efter svar på internet eller folk med samma problem, men hittar inget. Hoppas nu att det finns någon här som kan hjälpa mig! Tacksam för svar!
 10. Installera program på USB-Minne?

  .M: Tack! Jag hittade de flesta programmen som jag behöver där! Men ett program jag ledade efter bland annat var Spotify. Men vi kom då på att man kan kopiera Spotify-mappen som ligger i %appdata% och kopiera in den på ett USB-Minne, och sedan starta spotify.exe via en batch fil, som sätter appdata på current disk, som då är USB-Minnet. Vi prövade detta i min pappas jobbdator, men dock så blockerades inloggningen till Spotify via hans brandvägg, men programmet gick att starta. Tror dock inte vi kommer ha en lika säker brandvägg på våra datorer. Och ja, jag vet att det går att använda Spotify Webplayer, men detta var bara ett exempel på ett program vi ville testa. Tune: Jag har inte läst kontraktet så noga än, men vi har fått informationen att inga program får laddas ned till datorn. Vi kommer att få datorerna efter jul, och då ska jag läsa igenom kontraktet noga och ses om privata USB-Minnen är tillåtna.
 11. Vet inte om jag har lagt denna tråden på rätt ställe men ändå... Vi ska få egna skoldatorer nu, och enligt kontraktet så får man inte ladda ned program till datorn, men borde man inte kunna ha ett USB-Minne som fungerar som en extern hårddisk? Alltså man laddar ned till det, och installerar programmen där? För när man tar ut USB-Minnet så ligger programmen inte på datorn. Men jag undrar en sak. Hur blir det med registerfiler och sånt på datorn? Registreras inte programmen där?
 12. Duger detta, och fungerar det?

  Nu är allt installerat och färdigt! Datorn blev väldigt bra, och han blev väldigt nöjd! 7,8 i Windows prestandaklassificering, vilket är väldigt bra. Vi fick inte något nytt Windows från komplett, men han fick ett bra erbjudande från en annan, så att man tjänade väldigt mycket på det. SSD:n formaterades innan Windows lades på. Vill tacka alla här för all hjälp vi har fått!
 13. Duger detta, och fungerar det?

  Okej, men vi börjar antagligen med att kontakta Komplett, så får vi se vad de säger.
 14. Duger detta, och fungerar det?

  Så då kan jag inte ominstallera så som Flyfisherman skrev att jag kunde? Alltså med den versionen tror jag produktnyckeln endast går att användas till 32-bitars version.
×