Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Varja

Medlem
 • Antal inlägg

  51
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för detta förslag.
 2. Tack för svaren. Jag får titta efter ett annat mailprogram.
 3. Jag har testat detta men det löste inte problemet, tyvärr.
 4. Jag använder Windows Live Mail 2012 i datorn med Windows 7. När jag öppnar mail-programmet så dyker det upp en ruta med följande text: "wlmail.exe - This application could not be started. C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\could not be loaded." När jag stänger ner rutan kan jag använda e-post-programmet som vanligt. Varför kommer denna ruta upp och hur kan jag lösa detta problem? Hoppas på hjälp. Tack på förhand.
 5. Nu har jag installerat en ny mus och den fungerar. Tack för svaren.
 6. Ja, drivrutinerna installeras automatiskt.
 7. Jag har Dell-dator med Dell-tangentbord och Windows 7. Muspekaren har slutat delvis att fungera. Det går att klicka men inte skrolla med hjulet. Har provat två olika muspekare med samma resultat. Var kan problemet finnas, i datorn eller muspekaren? Tacksam för svar!
 8. Mitt Panda antivirusprogram upptäckte vid analys en Trojan 097M/Downloader 40133 docm.word/vbaProjet.bin. Filen sattes i karantän och jag har tagit bort den. Jag undrar vad en sådan fil gör eller kan ha gjort i min dator? Jag är orolig! Tacksam för svar.
 9. Tusen tack för svaret. Det här låter riktigt bra. Då kan jag känna mig lugn. Tack än en gång, Cecilia. Tack även till mbgtmari för att du tog del av mitt bekymmer som jag hamnat i. /Varja
 10. Mitt antivirusprogram Panda Antivirus Pro har upptäckt ett virus i min dator som inte åtgärdas av virusprogrammet. Viruset finns i "C:\windows\Minidump\080416-19656-01.dmp". Min önskan är att någon kan hjälpa mig så att jag får ordning på detta problem.
 11. Jag avinstallerade KB3035583 på nytt. Mest troligt gjorde jag något fel första gången. Nu har jag kunnat dölja Windows 10 uppdateringen. De andra uppdateringarna har jag kunnat utföra. Vilken lättnad. Jag är otroligt nöjd just nu och tacksam för all hjälp jag har fått. Stort tack till dig, vertpre.
 12. Jag gjorde även Windows Update-rensning i Diskrensningen. Efter att jag gjort sökning efter uppdateringar ser Windows Update ut som bilderna visar. (Hoppas att jag fick med skärmklippen)
 13. Klickar jag på "alla tillgängliga uppdateringar" finns det en viktig "Definition Update for Windows Defender KB915597 samt en valfri utan någon text som förklaring och den valfria kan jag varken välja eller välja bort. Den valfria följer med om jag skall göra en uppdatering. Vad jag förstår så är denna valfria Windows 10. Jag har gjort allt enligt din utförliga beskrivning och startat om datorn (datorn jobbade länge med konfiguration vid omstarten) men Windows 10 står redo att hämtas.
 14. Jag har avinstallerat KB3035583. Klickar jag på "visa alla tillgängliga uppdateringar" finns inte Windows 10 uppdateringen med där. Där finns en annan viktig uppdatering och en valfri utan någon beskrivning på vad detta är. Jag vet inte hur jag kan dölja den.
×
×
 • Skapa nytt...