Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sabro

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej! Har just gjort en större Windowsuppdatering och programmet går OK efter denna uppdatering. Gick även OK strax före uppdateringen. Har ingen aning om vad som kan ha orsakat mitt problem. Hoppas det kommer att fungera i fortsättningen. Tack för hjälpen.
  2. Hej igen! Efter att precis ha skickat iväg mitt förra inlägg skulle jag starta upp programmet igen men fick då samma felmeddelande som jag beskrivit i början. Hjälpte alltså inte med systemåterställning mer än tillfälligt. Jag har också försökt köra i 98-mode med det hjälper inte. I min förra dator körde jag XP och där hade jag inga problem. Under Vista (nuvarande dator) har jag nu kört i ett par år utan större problem tills för någon vecka sedan. Några andra idéer om vad som kan ha ändrats i datorn? Sabro/
  3. Hej och tack för hjälpen! Jag gjorde en systemåterställning till tidpunkt då programmet fungerade och det hlälpte. Nu går programmet igen. Kanske någon uppdatering har stört programmet. Det hör till saken att programmet är gjort för Windows 95/98 och är ett hemekonomiprogram som jag använt sedan 1997. Här har jag samlat en massa data som jag inte vill bli av med. Sabro/
  4. Hej! Får följande meddelande när jag ska starta ett program "System\CurrentControlSet\Control\VirtualDeviceDrivers. Virtual Device Driver format in the registry is invalid." Har inte ändrat något i datorn sedan sist jag startade programmet. Vad har jag fått för problem? /Sabro
×
×
  • Skapa nytt...