Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ech

Medlem
 • Antal inlägg

  1 224
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Ech

 • Medlemstitel
  Flitig

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ech

  Sätta ihop pdf-filer

  Finns det något enkelt gratisprogram för att sätta ihop pdf-filer som går att ladda ner utan en massa virusskit?
 2. Ech

  Leta veckonummer

  Test bifogat Bok1.xlsx
 3. Ech

  Leta veckonummer

  Egentligen är det ju bara den första uppräknade veckonumret som baseras på Idag(), de efterföljande plussas bara på genom att jag säger att cellens värde är lika med föregående +1 , kan man på något vis basera uppräkningen på något annat?
 4. Ech

  Leta veckonummer

  Ok, men antagligen är det min uppräkning som ställer till bekymmer då: Första veckonumret baseras på Idag() men sedan räknar jag upp efterföljande veckonummer med att markera föregående +1 då blir det löpande och kan aldrig räknas om tyvärr..
 5. Ech

  Leta veckonummer

  Japp precis så är det, går det att räkna med hela datumsträngen inklusive årtalet?
 6. I mitt excelark för tidsplanering letar jag upp aktuellt veckoummer =VECKONR(C2) baserat på en datum =IDAG() tyvärr så hittar jag ingen funktion att den börjar om på 1 när tidplanen sträcker sig över årsskifte. Är det möjligt att lösa det problemet?
 7. Ech

  Dubbla nätverkskort

  Har testat att logga på med; användarnamn och lösenord, domän/användarnamn och lösenord men inget av detta fungerar. Funderar på om det är domänanslutningen på nätverkskort 1 som hindrar anslutningar till datorn?
 8. Ech

  Dubbla nätverkskort

  Dator 1: Nätverkskort Domänanslutet - (IP-adress typ 193.000.000.1) mot detta kan vi fjärransluta (företagsnätverk och internetanslutet) Nätverkskort workgroup - (IP-adress typ 172.000.000.1) mot detta kan vi INTE fjärransluta (lokalt nätverk utan internetanslutning) Dator 2:IP-adress typ 172.000.000.2 Den extra datorn på det lokala nätverket "ser och kan pinga dator 1" men när vi försöker ta över sessionen på dator 1 med att fjärrinlogga får vi upp inloggningsrutan men det går dock inte att ansluta med rätt uppgifter, ser heller inte utdelade mappar
 9. Ech

  Dubbla nätverkskort

  Ja, det går fint att fjärransluta när man är i domänet.
 10. Vi satte i ett extra nätverkskort i en dator som är domänansluten, vi ska testköra lite nätverksutrustning, när jag kopplar in ytterligare en dator och vill köra RDP mot datorn med två nätverkskort så går den att pinga och vi får upp inloggningsrutan men det fungerar inte att logga på då den säger fel användarnamn eller lösenord fast vi vet att detta är de riktiga uppgifterna.. Skall sägas att vi försöker logga in mot datorn på det extra nätverkskortet. Är det den domänanslutna nätverkskortet som stoppar påloggning eller är det nått gatewayproblem? Är det ingen som förstår vad jag menar?
 11. Ech

  Tosibox

  Någon som har erfarenhet av denna "säkra" VPN?
 12. Ech

  Hålla igång skärm

  Finns det något litet program som håller igång skärmen på min bärbara dator? vet att man kan ändra energialternativ men det fungerar inte på denna.
 13. Jag tänkte göra enbart en sida i Powerpoint och sedan skriva ut den i A0 format, problemet jag har är att jag inte lyckas få den storleken på arbetsyta när jag ska lägga in bilder och text.. Lägger jag in en bild uppe i vänstra hörnet så hamnar den ganska nära mitten när jag tar förhandsgranskning? Skulle gärna vilja ställa in arbetsområdet till A0 även om jag inte har en skrivare för det formatet. Nån som kan hjälpa mej här?
 14. Finns det någon inbyggd funktion i excel för att kopiera data till en webbsida?
 15. Finns det någon som vet hur man skulle kunna inifrån en accessaplikation öppna en ny accessdatabas från en knapp? Alltså, jag har två applikationer som inte går att lägga ihop men om jag kan med en knapptryckning öppna den ena eller andra så kan det lösa sig ändå!! Nån som har testat eller vet hur jag kan gå tillväga?
×