Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ech

Medlem
 • Antal inlägg

  1 214
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Ech

 • Medlemstitel
  Flitig

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ech

  Tosibox

  Någon som har erfarenhet av denna "säkra" VPN?
 2. Ech

  Hålla igång skärm

  Finns det något litet program som håller igång skärmen på min bärbara dator? vet att man kan ändra energialternativ men det fungerar inte på denna.
 3. Jag tänkte göra enbart en sida i Powerpoint och sedan skriva ut den i A0 format, problemet jag har är att jag inte lyckas få den storleken på arbetsyta när jag ska lägga in bilder och text.. Lägger jag in en bild uppe i vänstra hörnet så hamnar den ganska nära mitten när jag tar förhandsgranskning? Skulle gärna vilja ställa in arbetsområdet till A0 även om jag inte har en skrivare för det formatet. Nån som kan hjälpa mej här?
 4. Finns det någon inbyggd funktion i excel för att kopiera data till en webbsida?
 5. Finns det någon som vet hur man skulle kunna inifrån en accessaplikation öppna en ny accessdatabas från en knapp? Alltså, jag har två applikationer som inte går att lägga ihop men om jag kan med en knapptryckning öppna den ena eller andra så kan det lösa sig ändå!! Nån som har testat eller vet hur jag kan gå tillväga?
 6. Ech

  Vnc

  Finns det något VNC liknande program som gör att det går o köra fler parallella instanser? Nån som testat?
 7. Ech

  Vnc

  Kanske, ska testa och se! Har bara kört VNC och tror att det bara funkar med en sådan anslutning, men vi får se
 8. Ech

  Vnc

  I detta fallet är det några Allen-Bradley PanelView plus 700
 9. Ech

  Vnc

  Jag har ett par paneler som jag vill ansluta mot via VNC Har någon lyckats med att lägga upp länkar på en webbsida och startat flr instanser mot oliga VNC servrar?
 10. Ech

  Länka till flik

  Får inte hyperlänken att fungera, den gnäller på namnen hela tiden..?
 11. Ech

  Länka till flik

  Jag skulle BARA vilja öppna avsedd flik.. första fliken innehåller väldigt många namn och det finns säkert 70 flikar... det skulle underlätta för alla om det räckte med ett enkelt klick på namnet istället för att leta bland flikarna.. Typ om jag har ett namn första sidan som är Börje då skulle jag vilja med ett klick öppna fliken Börje
 12. Har en namnlista på första fliken där samtliga namn har sina inmatningsceller på en flik som heter samma som namnet och skulle vilja när man klickade på namnet hamna på den aktuella fliken. Går det?
 13. Ech

  Saknad MSCAL.OCX

  Problemet löste sig genom att jag registrerade OCX'en manuellt, tack för länken den kan bli användbar längre fram
 14. Ech

  Saknad MSCAL.OCX

  Efter uppgradering från office 2007 till dito 2013 på Windows 7 plattformen får jag felmeddelande vid öppnande av min accessdatabas, har Googlat och hittat en del mer eller mindre speciallösningar som måste göras på varje anslutande dator... Jag skulle vilja ha ett installations kit som fungerade på 32 och 64 bitars varianter... nån som råkat ut för samma?
 15. Ech

  Uppdatera tabell med combobox?

  Kanske något i stil med detta Private Sub Snr_Cmb_NotInList(NewData As String, Response As Integer) Dim iRet As Integer Dim strPrompt As String Dim strTitle As String Dim serial As String serial = Me.Snr_Cmb.Text strPrompt = "Enhet finns ej, lägga till i databas?" strTitle = "Enhet ej funnen" iRet = MsgBox(strPrompt, vbYesNo, strTitle) If iRet = vbYes Then DoCmd.RunSQL "INSERT INTO Material (Serienummer) VALUES ('" & serial & "');" Else Form_Frm_Lagerhantering.Snr_Cmb.Value = "" End If End Sub With Me.Snr_Cmb .RowSource = _ "SELECT DISTINCT Serienummer FROM Material " & _ "WHERE Serienummer is not null" .Requery End With
×