Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bruno C

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag ringde Ms support, en riktig tiopoängare,som verkligen gjorde allt för att hjälpa till. Efter att vänt ut och in på min dator konstaterade man att originalskivan med Win 7 som ligger till grund för uppgraderingen till Win 10 tydligen inte är riktigt rumsren för serienumret är spärrat av Ms och då går det inte att aktivera Win 10. Jag fick i alla fall en del tips om saker jag kunde göra så nu ser problemet ut att vara löst.
 2. Tack för tipsen, jag får jobba vidare och se vad som händer.
 3. Det är en gratisuppgradering från Win 7 Pro så jag har inget serienummer.Jag har nog inget nummer kvar från Win 7 heller.
 4. Min dator slutade ladda in Win 1 så jag satte in hårddisken i en annan och då fungerade det som det ska förutom att jag inte kan aktivera Windows trots att jag försökt läsa innantill hur man gör. Tips?
 5. När jag böjde mig ner för att rensa golvbrunnen där tvättmaskinens avlopp mynnar ut gled min Galaxy S II ur bröstfickan på skjortan och ner i vattnet och blev heldöd. Jag hade redan räknat telefonen som förstörd men tog i alla fall ur batteriet, doppade den i en hink med rent vatten och skaka ur några gånger, sedan fick den ligga på tork uppe på kylskåpet ett dygn. Det var med viss spänning jag satte i batteriet och tryckte på startknappen och se på f..n, den startade och fungerar precis som före badet. Är min telefon unik eller är alla S II så fukttåliga? Undrar hur huvudkonkurenten klarat badet? Bruno Carlström
×
×
 • Skapa nytt...