Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

DatorSvampen

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Körde en DxDiag, hoppas det ger informationen som behövs, det finns bifogat som filen "DxDiag.txt". DxDiag.txt
  2. Skulle det var lättare att hjälpa mig om jag lade upp specifikationer på min dator genom att köra DxDiag? (Eller Speccy som nämndes ovan, ifall det skulle ge bättre information) Angående operativsystem så har jag kört WIndows XP och nu den senaste tiden testversionen av Windows 8. Inte riktigt funderat på vad jag ska köra nu, men Windows 7/8 är väl att rekommendera antar jag?
  3. Verkar vara ett program som jag söker, tackar! Ett alternativ ja. Priset var inte alltför högt heller så.. Dock kan jag nog nästintill halvera priset så länge nya garfikkort, minnen osv passar till mitt nuvarande moderkort (och att de fungerar bra "ihop".) Att notera är väl att jag söker en speldator som klarar de nya spelen relativt bra i dagens läge, och kan står sig några år framåt.
  4. Hej, min PC börjar bli lite till åren (ca 5 år) och jag funderar på att uppgradera lite. Men bror säger dock att det kom lite nytt när han köpte en ny dator (efter mig). Om jag inte minns fel så var det något med moderkort som skulle göra samarbetet mellan moderkort och grafikkort bättre. Det fick mig att fundera på om ny processor/minneskort/grafikkort skulle passa i min dator, eller om jag även måste köpa nytt moderkort? Och om i så fall mina gamla komponenter kommer passa i den, eller ifall jag helt enkelt ska köpa en helt ny dator? Så min fråga är, behöver jag tänka på att skaffa nytt moderkort? Och hur kollar jag på ett enkelt och smidigt sätt vad jag har för delar i min dator? Mvh Andreas
×
×
  • Skapa nytt...