Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cajsabeth

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Upptäckte att foton, tagna med Iphone 7, vid överföring till datorns bildbibliotek, fvb till USB, inte kunde läsas av Windows 10 , ej heller skickas från USB till fotoföretag för utskrift av bilder. Anledning: filformatet på bilder tagna med iPhone 7 heter numera HEIC. Ej kompatibelt med Windowsdator.. Lösning: gå in i inställningar, klicka på Kamera, klicka på Format, klicka på Mest Kompatibel. Då blir fotona i JPG- format igen....
 2. Tack för svar!!!!! Jag ska vidarebef. till min kompis, så får hon testa Tack för engagemang !!
 3. Det är ju allmänt känt att en iPhone o en iPad ( Wi-Fi ) kan sammankopplas, så att man kan skicka SMS även från iPad. Finns det en liknande sammankoppling mellan en Android- mobil och en Android- platta ( med,endast Wi-Fi) så man kan skicka SMS, från surfplattan?
 4. Jag har nyligen börjat använda Kalendern i iPad Air. Dock vill jag aldrig ha några störande påminnelser till mina aktiviteter. Måste man " avbeställa" dem för varje aktivitet man lägger in, eller finns det någon inställning en gång för alla, så man slipper dem? Har ej hittat någon sådan inställning i manualen. Någon som vet?
 5. Ska testa MEGA!.!! ITunes är nog enda möjligheten annars, om inget annat funkar..... Det får bli det till slut.. Men är inte så enkelt att handskas med. Tack för alla tips!!
 6. TACK för tips, NoWin, ska testa, men jag tror utrymmet i Dropbox inte räcker till (utan att man köper mer)
 7. Jag vill lagra min inspelade musik på en nät- server, för att kunna nå musiken även i iPad eller iPhone, men det funkar inte ONeDrive- appen kan öppna mp3/4 filer men inte wma- fler , endast i iPad. Ej iPhone Google drive kan inte öppna något i någon IOS- enhet Jag tror man kan fixa detta via Itunes, ( matchning)men det kostar pengar, vilket inte är ett intressant alternativ Ville bara höra om det finns någon enkel lösning....
 8. Jag har cIrka 50 CD skivor inlagda på min dator. Hur kan jag lagra dem på nätet? För bilder finns Google foto, Dropbox. Eller Onedrive --- men dessa kan ej öppna mina musikfiler....... Så vart ska jag spara musiken?
 9. Inget svar på din fråga....... Men vill bara säga: att ha en bredbandsbaserad mail- adress som Comhem är krångligt! Jag hade Comhems Mail förut, men har övergått till Internetbaserade gmail istället. Aldrig krångel. Någonsin. Öppna ett gmail, gratis. De " krockar" inte och det är inga problem att ha två. Perfekt. support.google.com. Skapa ett konto
 10. Tack för svar! Jag har valt att avstå från uppdatering av Firmware på samsungskrivaren så att skrivaren ska funka med IPad. Vill inte ta risken att skrivaren helt slutar att fungera pga piratpatronen. Skrivaren fungerar med stationär och bärbar dator, och det räcker. Tack för engagemanget!
 11. Skrivare Samsung M2070W skriver ut trådlöst från laptop, stationär dator samt från Samsung Galaxy S2+ Men Ej IPad air eller IPad 2. Vet ej om det beror på uppdatering av IPad till IOS 8 eller om det beror på byte av laserpatron. Köpte en piratpatron. Mailade till Samsung support o de svarade med en länk för uppdatering av Firmware på skrivaren. När jag ska göra uppdateringen via datorn så kommer en varning upp att skrivaren kanske inte fungerar om jag fortsätter, på grund av att patronen inte ärr original. Ska jag våga fortsätta? Stämmer det att det är som de skriver? Skrivaren har stöd för Air Print o har fungerat förut med iPad, trådlöst.
 12. Foton på ett USB ska flyttas till IPad 2 ------ ev med hjälp av en PC med Windows8 Är det Camera Connection Kit man behöver? hur gör man? Det är inte mina egna foton, så jag vill inte blanda in iCloud o ITunes, jag lånar bara ut den bärbara datorn om det behövs.
 13. Jag har en Samsung Galaxy S2+ med abonn hos Tele 2 och en Galaxy Gio med kontantkort hos Comviq, med surf. Dessa försöker jag växelvis använda som hotspot till en Toshiba Laptop. Med S2:an går det utmärkt, men med Gio lyckas det inte alls. (Surfpotten är påfylld.) Dock går det att använda Gio till att dela internet till IPad. Varför går det i ena fallet att använda GIO, men inte i andra?
 14. Har läst att något som heter iPush streamar trådlöst från Android-enheter till TV och iPrylar till TV? Kopplas till TV:s HDMI-uttag Någon som testat? Funkar det?
×
×
 • Skapa nytt...