Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andrek

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag undrade länge vad tottempålen skulle föreställa i mitten av rondellen. Trodde ett tag att det vaginor uppstaplade på varandra men det ska tydligen föreställa konstnären själv???
 2. Andrek

  Indexing Service

  Jag vill kunna i en T-Sql nå en Indexing Service på annan fysisk maskin. Är det någon som har något tips på hur att göra?
 3. Andrek

  Datatypen Text

  Tack för era svar, poäng tilldelade!
 4. Andrek

  Datatypen Text

  Vilken datatyp för teckensträngar är bäst att använda ur prestandasynpunkt? varchar(2000) nvarchar(2000) text ntext ??? Hilfe!
 5. Andrek

  Formattering

  Jag har en linux-server med 40gb. Nu placerar jag en 100gb hdd i den också som sekundär hdd. Den har partition NTFS och jag vill radera samt lägga om den till Linux file system. Hur gör jag?
 6. Andrek

  X-Win

  Vilket är det bästa remoteprogrammet för att köra remote från win till min linux-server för xwindows?
 7. Andrek

  Diagram

  MS SQL-server visar diagram visserligen men jag skulle vilja ha relationer som i access kopplade till korrekt fältrad. Är det någon som vet något bra integrerat digramvisarprogram???
 8. Andrek

  JavaBeans

  Vet någon här ett bra sätt att exekvera javabeans i asp-/MS miljö utan att behöva konvertera/skriva om dem?
 9. Andrek

  NTFS

  Jag har NTFS på en disk som jag vill ha på min Linux/Red Hat maskin istället. Finns det något sätt att konvertera=behålla data till Linux filsystem?
 10. Andrek

  Arrays/Listor

  Någon som tipsar om andra sätt att skicka arrayer till en SP än temporära tabeller? Skulle vilja kunna anropa på detta viset: arr = (3,5,3,6); sp_listarray arr Så ska sp'n använda obestämt antal integers från anropet. Nästa gång ska det gå bra med exempelvis: app = (43,34) sp_listarray arr [inlägget ändrat 2001-12-10 18:39:52 av Andrek]
 11. Säkert en gammal klassiker: Hur får jag tag i det ID som skapats vid insert av en ny rad i tabell mha sp i MSSQL? mvh Holyman
 12. Zzzzzzzzzzzzzzzzz [inlägget ändrat 2001-12-06 12:56:06 av Andrek]
 13. Låter som du öppnar databasen exclusivt. Hur ser connection-strängen ut?
 14. Dagens datum + tre dagar: <%=dateSerial(Year(now), Month(now), Day(now)+3)%> Med dateSerial borde du kunna få till det. mvh Holyman
 15. Tackar, jag löste det. Nu fungerar min rekursiva funktion utmärkt. Fast jag var tvungen att stänga och öppan cursorn mellan varven, dock. Tokigt att sp's kommer ihåg cursordeklarationer i underliggande anrop. Eller så är det bra ;-) För mig blev det iallafall krångligt. Tackar för svar! / Holyman
×
×
 • Skapa nytt...