Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rimbaud65

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Lite roligt inlägg var det väl. Uppfattar det så att du tycker jag skall strunta i det här tills batteriet ger upp helt enkelt. Jag vet inte om det var en jättebra hjälp, egentligen. Är det någon annan som har råkat ut för det här som jag beskriver och kan hjälpa mig att hitta en lösning?
 2. Det är Windows 7. Drivrutinerna skall väl finnas där tror jag. Inte senaste bios men vill gärna inte uppdatera bios ifall det inte verkligen behövs, eller verkligen löser det här problemet. .
 3. Hej Har kört några tester och har då fått resultatet att batteriet skall vara OK. Problemet är att batteriet inte laddas upp igen efter 95% eller dylikt, som väl är det normala, utan den faller ner enda till O. Typ nu, "7% kvar (anslutet med laddas inte.) Men drar jag ur strömkabeln och sätter i den igen då börjar batteriet laddas upp igen till 100%. Hur kan jag göra, så att den laddas normalt och automatiskt igen, utan att behöva dra ut och sätta in strömkabeln?
 4. Det är mer än en prick, snarare är det ungefär en halv centimeter. Jag tycker det var bra att du svarade och föreslog modellfärg och tandpetare. Det borde gå. Är det i leksaksbutiker, hobbybutiker sådant går att köpa?
 5. Vad är det här för något svar? Jag förstår att det inte är det värsta problemet som kan hända men jag vill få bort det helt enkelt. Pytteliten modellfärgsburk och en tandpetare låter som en bra idé, så tack för det.
 6. Har fått ett litet problem med tangentbordet till HP Pavilion G6. Det kommer ibland lite smuts mellan tangenterna som man försöker ta bort. Jag har varit försiktig tycker jag men nu har det uppkommit ett litet fult märke precis under N-tangenten, eller mellan N-tangenten och mellanslagstangenten. Själva botten under tangenterna är svartfärgat till det här tangentbordet men märket är vitt, det verkar vara ett mycket tunt lager med svart färg och under det är det vitt eller metallfärgat. Jag skulle helt enkelt vilja få bort det så att jag får en jämn svart färg igen. De av er som har samma dator (det bör vara rätt många, eftersom den har sålts mycket) kan förhoppningsvis säga exakt vad jag skulle behöva. Jag tror att det skulle kunna gå att köpa någon liten sprayburk med den färgen och sedan spraya ner försiktigt under tangenten - men vilken sprayburk, vilken färg? Jag skulle vilja slippa att pilla bort tangenterna för det kan vara väldigt svårt att sätta fast de igen. Tangenterna har samma färg som botten så en liten försiktig sprayning ner under tangenten borde väl fungera, eller hur?
×
×
 • Skapa nytt...