Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Annabanana

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Ber om ursäkt... Jag har både och så det blev lite fel. Problemet redde iaf ut sig. Men jag undrar ändå vad wap-events är för något?
  2. Jag har försökt med detta: Min länk[ men kör fast vid Winlogon - notify för det finns inget "resets" på min dator! quote name=Stefan Eklinder' timestamp='1346062800' post='1586643] Det står väl ett telefonnummer till Micorsoft? Du kan prova att ringa dit och rådfråga. Du kan även läsa igenom den här sidan: http://support.micro...om/kb/931573/sv
  3. Jag har en äldre dator som jag försöker få ordning på. Windowsversionen är helt laglig men produktnyckeln bortstädad för längesedan... Jag har följt div. råd och har i felsäkert läge ändrat siffrorna i Oobetimern samt nekat systemet behörighet i WAPevents; så långt frid och fröjd. Nu när jag loggar in säger den först att Windows måste aktiveras men när man fortsätter säger den att Windows redan ÄR aktiverat men loggar sedan ut mig! Jag får inte heller igång msoobe.exe i felsäkert läge. Jag är rätt ny på detta (kanske märks) men vill gärna lära mig vad allt detta betyder och HUR jag ordnar till det!!!!! HJÄLP?
×
×
  • Skapa nytt...