Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

maria1

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej, jag kommer inte längre nu än till meddelandet att filen är skadad eller att den saknas.
 2. Hej Cecilia, är det möjligt att behålla bilderna på fotoshop och mina dokument är jag nöjd. Tack för att du tar dig tid med mig.
 3. Jag har bränt en skiva med Kaspersky men det hände inget.
 4. Hej Cecilia, när jag satte i nätkontakten idag fick jag upp följande meddelande och kunde inte komma vidare. Följande text kommer upp på skärmen vid start. Det gick inte attstarta Windows eftersom följande fil saknas eller är skadad: \Windows\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM Försök reparera filengenom att starta installationsprogrammet för Windows med hjälp av installations-CD:n. Välj R vid förstaskärmbilden för reparation. Nu kommer visserligen inte Polishotet upp men inget annat heller. Jag tycker jag har försökt med de flesta tangenter men inget hjälper.
 5. Hej Cecilia, nu går det inte att stänga av datorn, hela tiden startar den upp igen. Dragit ur kontakten. Jag har Telias virusprogram på skiva men jag hinner inte starta förrän datorn blockeras.
 6. Jag hinner precis trycka fram Säker Surf innan datorn blockeras. Där står det att datorn är klar.
 7. Hej Cecilia, nu har jag prövat med start i felsäkert läge och senast fungerande, datorn blir blockerad efter en minut. Sen måste jag stänga av med avstängningknappen.
 8. Hej Cecilia, jag har fått en del förslag men det verkar väldigt komplicerat. Jag har ju min bärbara men alla mina fotografier finns kvar på den gamla.Skall försöka igen och skall börjar med ditt förslag.
 9. Jag har fått ett meddelande från Polisen om att datorn är ur funktion tills jag betalat 1000 kronor. Efter anmälan till den riktiga polisen fick jag uppmaningen att inte betala. Finns det något sätt att få igång datorn. Det finns tydligen fler som har drabbats av samma marodör. Har försökt med f8 men det räckte tydligen inte. Är ganska ovan.
×
×
 • Skapa nytt...