Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kjohl

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Går inte att ändra! Nå´n som vet hur man gör?
 2. Har bytt felaktigt grafikkort. Nu tycks Windows 8 inte hitta drivrutinen, utan kör på moderbordkortet. Det nya kortet finns inte heller i enhetshanteraren.
 3. Tack för ditt svar. Problemet är löst. Man kan ju själv ändra färgen på bakgrunden! Jag trodde bara att det var något allvarligare, eftersom jag inte gjort någon egen ändring till svart! Med vänlig hälsning Kjell
 4. Hej! Nej, felet kvarstår. Inte fått svar på Microsofts forum heller. Irriterande!
 5. Eter att jag loggat in blir startskämen svart. Verktygsraden syns som vanligt och allting annat fungerar som det ska, men bakgrunden förblir svart. Jag har provat med systemrensningsprogram och liknande utan resultat Jag har också letat i Windows hjälp.
 6. Plötsligt öppnas datorn med svart startskärm - men inte i appläge. Annars fungerar allt som vanligt.
 7. Hur jag än gör, kommer jag bara till rutan med "Explorer 10" Ingen uppgift om antal bitar!
 8. Nej, där står bara version. Kanske gör det det bara i W8pro?
 9. Jag förstår inte svaret riktigt! Problemet är att för att använda en tjänst från Skatteverket måste det ske med 32bitars IE . Min W8 är 64bitars. Betyder ditt svar att IE byter mellan 32 och 64 bitar efter behov?
 10. Var kan man se om man har 32-bitars eller 64-bitars IE 10?
 11. Hej! Jag laddar upp fotona från kameran via dess USBkabel. Då får man ju en förfrågan om vad man vill göra. I XP välja valfri mapp och trycka på knappen - klart! I W8 kommer bilderna upp på på skrivbordet? men vad gör jag sen?
 12. Vad gör du just nu?

 13. Hej! Det här problemet borde vara ett som jag skulle kunna lösa själv. Det borde vara "självlösande" som i min gamla XP. Bara tala om vad man vill göra, bestämma vilken fil man vill ladda ner till, en knapptryckning - klart. Jag vill inte använda Windows eget "fotoalbum" utan jag har en egen hårddisk till vilken jag ladda ner till en förbestämd mapp, men hittills har jag inte lyckats. Jag får ju upp alla foton på skärmen , men sedan då? Det måsta vara jag som inte förstår eller? Tack på förhand för all hjälp! kjohl
 14. Biosloggan är det säkert (men jag visste inte vad den hette) Hur ändrar jag den? Går det att använda ett foto från datorn?
 15. Njae, inte skrivbordet, utan innan windows startar, dyker den här trista bilden upp!
×
×
 • Skapa nytt...