Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mariannes

Medlem
 • Antal inlägg

  135
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mariannes

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Mölnlycke, sweden
 • Intressen
  böcker, främmande språk, kontakt med vänner mm

Senaste profilbesöken

4 926 profilvisningar
 1. Ja, den fungerar nu med den externa skärmen. Ett litet problem återstår dock. Färgerna på ikoner är blekgul. På skrivbordet är färgerna ok. Var kan jag bättra på färgen?
 2. Har inte kopplat till tv. En annan extern datorskärm. Kan kolla på detta senare men tack!
 3. Vart går man då i inställningar? Även om det inte skulle vara aktuellt så är jag nyfiken. Att man inte går och förstör
 4. Fick ett råd från en vän att man bara kunde försöka ta loss skärmen och sedan lägga tillbaka. Låter inte så bra i mina öron?
 5. Jag får testa mig fram lite och kolla hur det blir med plats osv. Men jag kan nu alltså om jag vill ställa denna åt sidan genom att bara stänga locket. Sedan kan jag jobba från det externa tangentbordet? Jag är oerhört glad att det gick att fixa och tusen miljoner tack till er som har engagerat er och hjälpt mig!! Summa summarum så var det här då en skärmgrej, har kabeln tro något att göra med det också? Alltså den som sitter där mellan skärmen o tangentbordet? Tack tack tack! PS Jag hade flyttat fram uppdateringarna i 7 dagar. Nu ska jag låta dem komma.
 6. Det funkar! Nu måste jag bara tänka till. Jag är van vid mitt eget tangentbord och skulle gärna använda det, men du ser att då måste jag ju acceptera att kolla på flimret härnere. Fast det flimrar ju bara på skrivbord och bilder. Eller så väljer jag det andra och flyttar upp laptoppen. Kan jag i det fall hålla locket på denna? Bifogar bild.
 7. vi tog detta andra altenativet. Och vi har kommit såhär långt! nu ska jag bara kolla skrivbordet..... Vad betyder texten där det står ifall man avmarkerar rutan?
 8. Ok. Vi testar nu först då att det fungerar med skärmen. Återkommer!
 9. Var kan jag se om den är satt så? Tror inte att jag gjort det.
 10. Den externa skärmen kopplas till datorn med en HDMI kabel
 11. Jag har fått hjälp av min man och han säger vi har kablar o det som behövs. Vi kunde pröva. Är det något speciellt som jag bör fixa innan vi gör det? Bara lägga ner skärmen säger maken.
 12. Jag kollade på windows update och den senaste är gjord redan den 16april och felet började först den 26april. Så det kan väl inte vara uppdateringen då.
×
×
 • Skapa nytt...