Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mariannes

Medlem
 • Antal inlägg

  104
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mariannes

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Mölnlycke, sweden
 • Intressen
  böcker, främmande språk, kontakt med vänner mm

Senaste profilbesöken

4 620 profilvisningar
 1. Oj, tack så mycket. Är detta då bara för Swish eller ska man ha nåt annat för nåt annat? Så jag bara öppnar Swish o så kommer kamera grejset med mera
 2. Hej och Gott Nytt! Jag tänkte jag skulle ladda ner en app för att kunna betala genom Qr kode/ Swish. Problemet är att det finns ju en uppsjö av olika appar. Kan ni rekommendera någon pålitlig? Och hur fungerar det sedan?
 3. Tack jag gick in och avaktiverade blipen.. Tack så mycket!
 4. Tack för info Så ingenting har hänt då? Behöver inte vara rädd att ha klickat på ställe man inte ska?
 5. Hej Både min man och jag har nu fått upp en fråga som kommer fram mycket snabbt och som man snabbt faller för att bara klicka. Hann inte ens reagera förrän det var hänt. Skulle öppna Swish och då kommer detta upp. Kan inte återge exact det gick så snabbt. Nu vågar jag inte använda mitt Swish. Någon som vet???
 6. Tack, jag är så tacksam för att jag fick löst detta! Hen får pensionera sig! ha det bra!
 7. Detdär var något som jag inte är så insatt i...autohotkey känner jag inte till!
 8. Hej Mr Andersson! Du är ett geni`! Testade nu med en urgammal mus som vi råkar ha. Den går med sladd direkt utan batterier. Den som jag använt är en Logitech trådlös. Den har funkat bra hittills. Med den urgamla som jag plockade fram funkar nu allt som det ska. Kan flytta fönstren och dra bilder från ett fönster till ett annat. Fantastico! Har du någon aning om vad som hänt med Logitechen? Helt från en dag till en annan? Andra grejer tycktes ändå funka. Var och kollade på inställningarna för mus men där fanns inget att hämta. Bör jag kassera den eller går det att fixa? Den går ju med batterier. Den som nu funkar är urgammal och "rullan" funkar inte, sitter kanske smuts i den. Den funkar nu men kanske jag måste skaffa en ny. Tack så oerhört mycket för detta, hade själv aldrig kommit på att tänka på musen.... Skickar bilder på musarna.
 9. Sorry hade gjort fel så att jag inte fick notis om ditt svar. Därför svarar jag först nu tillbaka.
 10. Jag klickade på utforskarikonen i aktivitetsfältet (det längst ner på skärmen). Eller så vänsterklick på en mapp i menyn och klick på "öppna i nytt fönster" . Skickar skärmdump.... Sedan kunde jag flytta på fönstren hur jag ville men går det inte att flytta.
 11. Ska kolla senare idag. Men verkar som att den klickar ok på annat. Tack så länge!
 12. Tack! Undrar bara om jag nu måste göra något för att det inte ska bråka med mig. Avinstallera typ. ..
 13. Hej! Jag förstår inte riktigt hur detta skulle ha ett samband...
 14. Hej Mari, Återkommer till dig. Under tiden du se vad jag skrivit till Cecilia och Mikael!
×
×
 • Skapa nytt...