Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mariannes

Medlem
 • Antal inlägg

  98
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mariannes

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Mölnlycke, sweden
 • Intressen
  böcker, främmande språk, kontakt med vänner mm

Senaste profilbesöken

4 480 profilvisningar
 1. Tack, jag är så tacksam för att jag fick löst detta! Hen får pensionera sig! ha det bra!
 2. Detdär var något som jag inte är så insatt i...autohotkey känner jag inte till!
 3. Hej Mr Andersson! Du är ett geni`! Testade nu med en urgammal mus som vi råkar ha. Den går med sladd direkt utan batterier. Den som jag använt är en Logitech trådlös. Den har funkat bra hittills. Med den urgamla som jag plockade fram funkar nu allt som det ska. Kan flytta fönstren och dra bilder från ett fönster till ett annat. Fantastico! Har du någon aning om vad som hänt med Logitechen? Helt från en dag till en annan? Andra grejer tycktes ändå funka. Var och kollade på inställningarna för mus men där fanns inget att hämta. Bör jag kassera den eller går det att fixa? Den går ju med batterier. Den som nu funkar är urgammal och "rullan" funkar inte, sitter kanske smuts i den. Den funkar nu men kanske jag måste skaffa en ny. Tack så oerhört mycket för detta, hade själv aldrig kommit på att tänka på musen.... Skickar bilder på musarna.
 4. Sorry hade gjort fel så att jag inte fick notis om ditt svar. Därför svarar jag först nu tillbaka.
 5. Jag klickade på utforskarikonen i aktivitetsfältet (det längst ner på skärmen). Eller så vänsterklick på en mapp i menyn och klick på "öppna i nytt fönster" . Skickar skärmdump.... Sedan kunde jag flytta på fönstren hur jag ville men går det inte att flytta.
 6. Ska kolla senare idag. Men verkar som att den klickar ok på annat. Tack så länge!
 7. Tack! Undrar bara om jag nu måste göra något för att det inte ska bråka med mig. Avinstallera typ. ..
 8. Hej! Jag förstår inte riktigt hur detta skulle ha ett samband...
 9. Hej Mari, Återkommer till dig. Under tiden du se vad jag skrivit till Cecilia och Mikael!
 10. Hej Du kan kolla på dumparna som jag skickat till Cecilia.
 11. Jo! Man måste alltså logga in från webben inte från inställningar.... Här finns erbjudandet om gratis outlook. Sen finns ett erbjudande om att köpa premium i Outlook mail programmet som verkar vara helt klart att använda, fattar bara inte hur. Jag vill helst konfigurera outlooken som jag har från office 365 år2 2010. Måste jag typ göra nåt så att inget blir dubbelt? Tack för länken Cecilia..
 12. Hittar inte dit nu, hur hittar man sitt microsoftkonto? Försökte med inställningar , din information....här kommer dumpar på det....vågade inte gå vidare
 13. Hittar inte dit nu, hur hittar man sitt microsoftkonto? Försökte med inställningar
 14. Fanns i infot i själva Microsoftkontot...ska försöka hitta dit o ta en dump Gick dit efter anmodan från meddelande i åtgärdscentret att kolla mitt konto eftersom det "verkade som att mitt lösenord hade ändrats"...kontot såg ut att funka normalt
 15. mariannes

  Outlook

  Hej, Igår fick jag ett meddelande om att jag skulle gå in på mitt Microsoftkonto eftersom "lösenordet" förmodligen hade ändrats. Det visade sig att allt var ok. Jag började bläddra lite där i infot och där fanns ett ställe man kunde gå in och få Outlook gratis mot reklam. Stängde dock Outlooken då jag har en köpt version från 2010 redan installerad men behöver konfigurera. Vilket är bäst att göra; att använda den köpta versionen och konfigurera den eller börja med Outlooken som tycks finnas färdig att använda genom Ms kontot? Förstår inte heller att man inte får en ny mailadress eller hur får man den?
×
×
 • Skapa nytt...