Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

chili64

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag kommer att pendla till skolan så jag ser det inte som någon större börda att kånka på på en 13/15 tummare den korta vägen från centralen. Men bra infallsvinkel. Jag har ingen stationär dator, så jag vill gärna ha en bra laptop nu när jag börjar skolan. Tack för hjälpen, då går dom alternativen bort. Vad säger du om samsungen? Eller vet du någon annan prisvärd dator?
  2. Haha vadfalls, inget verkar fungera som det skall för mig idag. Men jag saxade flertalet av länkarna därifrån så det förklarar saken! Tack för hjälpen, har även läst att Asus står för hög kvalitét på sina produkter. Men hur står sig dess specifikationer gentemot de andra som jag har länkat?
  3. Precis som många andra så skall jag börja läsa på högskola till hösten. Jag behöver därför införskaffa mig studiemedel i form av en laptop. Jag har tänkt mig att skaffa en dator som jag skall kunna ha i några år utan att den ska behöva bli alldeles för omodern, men samtidigt har jag inte behov av att köpa någon high-end produkt. Jag skall främst ha den till studier, film, musik samt diverse surfande, kanske även ett och annat spel. Specifikationerna säger mig inte sådär jättemycket, är ssd något man behöver ha idag exempelvis? Är en ultrabook något att hänga i granen? Jag har kollat på följande: http://www.elgigante...05v5a-t05se-vit http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dator/ASNXRY8ED002/acer-aspire-timeline-15-6-ultrabook-m3-581t http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dator/PADV66C81EO/hp-pavilion-15-6-barbar-dator-dv6-6c81eo http://cdon.se/hemelektronik/11inch_asus_zenbook_ux21e_i5-2467m_4gb_128gb_ssd_11.6_w7hp-17504877?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se http://www.inet.se/produkt/1969436/asus-zenbook-ux31e-i5-128gb-ssd Men är givetvis öppen för fler förslag. Helst inom ramen för 8lakan. Oerhört tacksam för svar, då jag har tänkt att använda mig av denna under min femåriga utbildning.
×
×
  • Skapa nytt...