Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pchb1knowfinder

Medlem
 • Antal inlägg

  329
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  4

pchb1knowfinder vann dagen: 26 juli 2013

pchb1knowfinder hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om pchb1knowfinder

 • Medlemstitel
  Aktiv
 1. I W10 home edition så kommer uppdateringar göras automatiskt vilket betyder att valmöjligheten är borta men hur blir det med väljandet av vilka av uppdateringarna man vill installera . Någon som vet ?
 2. Okej . Ja det är exakt den sidan jag har sett , och liknande . Så det finns inget jag själv kan göra för att avhjälpa det , det vore intressant och troligen lärorik ! ? Det är ett nytt säkerhets program vid namn Crystal security http://www.crystalsecurity.eu/ som jag kollar upp och testar som ger mig det meddelandet . Det har nyligen gått ifrån RC till Final så det kan ju kanske förklara en del av den saken .
 3. Prova med detta http://windowstips.nu/visa-dolja-ikoner-aktivitetsfaltet/ men istället för att klicka på Aktivera och inaktivera system ikoner som den visas inom den röda rutan så ska du klicka på Återställ standardinställningar för ikoner precis under .
 4. Jag får ett felmeddelande när jag kör ett spyware kontroll program som vill att jag ska aktivera JIT felsökning . Jag söker då på nätet efter ett svar och finner alltid ett och samma som jag inte kan tillämpa nämligen att jag ska gå in i tools-options-debugging folder och där göra ändringar . Jag tolkar tools såsom verktyg i IE 10 som jag har och options såsom internetalternativ men väl där så har jag definitivt INTE någon debugging folder så jag har ingen aning om hur jag ska gå till väga . Har du det ?
 5. Här http://wiki.answers.com/Q/What_is_1080P_24Hz får du svaret ! Du kan väl engelska ?
 6. MBGTMARI : Njae , Ts ville ha program förslag inte Google förslag enligt dennes inlägg och därför skrev jag som jag gjorde , t.e.x det där med egen erfarenhet . En upplysning om att det inte var svårt att hitta på nätet så att om Ts inte skulle få några förslag ifrån forumisterna så kommer denne att med lätthet kunna hitta det själv . Du har helt enkelt gjort din egen vantolkning och missförstått intentionen med mitt inlägg . De flesta sökresultat vart Virtualdub såsom även föreslagits .
 7. Jag har ingen egen erfarenhet att komma med inom området men det var inte svårt att hitta en hel del olika alternativ genom att Googla på det , så lösningar verkar det finnas gott om .
 8. Det där var inte mycket info hörru du , kom med lite mera !!! När började det , vad funkar , vad funkar inte o.s.v .
 9. Nyligen skrev du , nyligen var ?.....här på forumet eller ? Autogiro skrev du , menade du inte autostart ? Var det den här du menade http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.497479/sa-blir-du-valkomnad-med-datorprat-vid-start
 10. http://malwaretips.com/blogs/start-mysearchdial-removal/ Scrolla ner till : Avinstallera från Chrome
 11. För att ta bort Avg toolbar http://www.google.co...era+avg+toolbar Samt , borttagande av Mysearch....... http://www.google.com/search?hl=sv&q=avinstallera+mysearchdial+search
 12. Dom här http://www.fotogenla...t&cat_id=3,9,68 har ju en del , när jag surfade igenom sidan så fanns även en sida som sa "lampor/kupor på beställning" . Om inte annat så borde väl de veta var du ska ta vägen . Det är nu man ska komma ihåg vad det programmet heter som matchar bilder mot varandra på nätet , då skulle du kunna matcha din bild i programmet och sen så söker det på nätet efter samma bild , hmmm . Kanske återkommer m.a.o . http://feber.se/webb/art/215401/sk_p_google_med_hjlp_av_bilder/ Här har du den funktionen .
 13. Jag fick ett liknande problem en gång och det gestaltade sig som så att datorn inte hittade C:disken sa den trots att datorn gick att använda men ett sätt detta visade sig på var genom att den inte kunde hitta säkerhetskopieringar eftersom den inte hittade C . Jag kommer inte ihåg exakt hur det fixade sig men det jag kommer ihåg var att man någonstans kan koppla ifrån diskarna och även till såklart och att den ( C ) hade kopplats ur där och efter att jag kopplat in den igen så fungerade allt som vanligt igen . Det var inte initiering . Jag postar detta med hopp om att någon läser detta och vet vad jag talar om och kan tala om för dig var på datorn det var/är så att du kan prova med det .
 14. Internet explorer 11 preview finns här http://www.majorgeek...11_preview.html t.e.x . Och här finns lite mer info om 11:an http://www.zdnet.com/microsoft-rolls-out-developer-preview-of-ie11-on-windows-7-7000018557/
 15. Bitdefender Safepay http://www.bitdefender.com/solutions/safepay.html helt gratis dessutom , how about that !
×
×
 • Skapa nytt...