Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Larsho

Medlem
 • Antal inlägg

  21
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Larsho

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ingen av scartadapterna har funktionen att man kan välja riktning.
 2. Scartadapter i vhs, denna tre uttag. Dessa uttag är kompositvideo , ljud vänster ljud höger. Jag kopplar kablar till dessa tre uttag. I TVn finns motsvarande scart. Jag sätter en liknade scartadapter i denna och kopplar i de tre kablarna. Detta fungerar inte. Om jag däremot sätter en vanligt scartkabel mellan vhs:n o tv:n då fungerar det.
 3. Hittar bara en DisplayPort. Har testat att använda Lidls videograbber men det fungerar inte. Men varför får jag ingen bild när jag använder scartadapter kompositkabel etc?
 4. Jag skall kopiera VHS band via Scartadapter kompositvideo kabel och ljudkablar till Hauppauge HD PVR och därifrån till PC:n. Jag tror att mitt problem är från VHS:n till Hauppauge HD PVR. Hauppauge HD PVR uppfattar varken bild eller ljud. Om jag ansluter en vanlig scart till VHS:n och därifrån till en TV visas bilden. Men om om jag däremot tar kabeln jag skall använda för kopieringen dvs Scart adapter till VHS:n ansluter kompositsladd o ljud vänster o höger till adaptern i den andra änden motsvarande en gång till kompositsladd o ljud vänster o höger till ny scart adapter visas ingen bild på tv:n eller ljud, varför ?. Jag testade för felsökning var problemet finns. Skall detta fungera eller hur skall jag göra för att finna var problemet är?
 5. Jag har gjort om installationen, skrivaren får vara en nätverksskrivare istället. det fungerade. Tack alla som hjälp mig med svar
 6. Några fler tips vad man kan göra ?
 7. Den är påslagen. Allt har fungerat tidigare, men när jag ominstallerade min PC började problemet.
 8. Jag kopplade in skrivaren direkt till PC:n då blev drivrutinerna installerade och jag kunde skriva ut. Kopplade därefter in PC:n till Nasen (B3 från Excito) nu hittar den inte skrivaren. Är det något speciellt man skall göra när man använder printserver ?
 9. Hej Jag kunde installera ovan länk men tyvärr hittar den inte skrivaren. Troligtvis för att jag har skrivaren ansluten via en NAS. Någon som har ett tips vad jag nu skall göra ?
 10. Hej Jag testade att installera enligt länken från Mellin. Programmet går att installera men tyvärr finns det bara ett alternativ som dyker och det är"Avsluta programmet". Enligt texten skall det finnas installera men det gör det tyvärr inte. Jag har även testat den ursprungliga CD från HP men den går inte att installera eftersom det är Win 10. Har ni några fler tips ?
 11. Hej Tack för ditt tips tyvärr är den för gammal den finns ej med längre. Kan man hämta detta någon annanstans?
 12. Hej Jag har en nas med skrivare kopplad till sig. Har precis ominstallerat PCn och skall installera komma åt skrivaren från min PC, hur gör jag ? Det har fungerat tidigare. Hittar ej några drivrutiner
 13. Jag har använt Outlook 2010 för en befintlig mailadress som vi kan kalla för "gammal" utan problem. Jag håller på att avveckla "gammal" och lade därför upp en ny adress som vi kan kalla för "ny". Mitt problem är att när jag skapar "ny" skapas enbart Inkorgen. Men mycket fungerar för "ny". Mail tas emot och hamnar i korrekt inkorg, jag kan skicka men de som jag skickar för "ny" hamnar i skickat för gammal. Anledningen till detta är att "gammal" och dess datafil är standard och jag kan ej välja "ny" som standard, utgråad. Kan man lösa detta ?
 14. Hej Jag inser att jag kanske måste utveckla mitt svar. När jag avinstallerade KB2758994 och därefter körde microsoft update installerades KB2785605. Jag använder inte appen utan från det "vanliga" skrivbordet. Om inga andra alternativ finns, hur gör jag för att avvinstallera Explorer ? Jag har letat men hittar det inte.
 15. Tyvärr fungerar ingen av varianterna KB2758994 resp KB2785605 . Vet ni nu hur jag gör för att avinstallera explorer och därefter hämta hem det via google chrome ?
×
×
 • Skapa nytt...