Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Miffot

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Så här blev det. satte en nanostation (N5) på varje enhet utom den 3e stationen där jag har 2 st N5or en mottagare som tar emot signalen från AP 1 och en sändare som sänder till AP 4 och vips så funkar det skitbra.
  2. Problemet löst.. det var en kabel som inte satt riktigt fastskruvad .... tack för hjälpen och alla förslag :-)
  3. Det funkar innan utan bullet men med dålig signal ut till klienter. Jag har nu lagt om till AP WDS på alla enheter och får väldigt bra signal till de 3 första enheterna men en dålig signal till den sista. Hur skulle det vara om jag la till en Nanostation M5 mellan enhet 3 och 4? skulle det funka? och hur bör jag konfigurera Bullet M2an och Nanostation M5an mot varandra?? Jag är tyvärr skitdålig på engelska men har lite koll på vad det handlar om men det verkar som det är något jag missar...
  4. Hej! Jag skulle behöva lite hjälp med mitt trådlösa nätverk som jag håller på att bygga upp på en camping. Jag har en Linksys WRT54G som router med DD-WRT firmware. Sedan har jag 4 rundstrålande antenner med en bulletM2 i botten på varje. den nuvarande konfigurationen är att jag har Antenn med Bullet 1 och Routern som AP och de övriga dvs 2,3,4 ställd som stationer och Bullet 4 är längst bort ca 2 km. Till mitt problem är att när jag kopplar in nätverkskabel via PoE adaptern på alla ställen kan jag surfa och konfigurera alla enheter utan bekymmer även station 4. Jag ser att signalkvaliten är mycket bra men jag kan inte få ut signalen via trådlösa nätverket. Jag misstänker att jag har endast kontakt med AP. Kan någon vänlig själ tipsa mig hur jag ska konfigurera för att få ut trådlös signal på alla stationer. Min ide har varit att förstärka signalen från B1 till B4 och sända ut signalen i ett wlan som man kan stå vart som helst på Campingen och surfa trådlöst. Bilden jag skickade med beskriver lite enkelt hur jag tänkt mig där stjärnan runt varje representera wlanet.. och sträcket mellan varje enhet representerar den förstärkta signalen.
  5. Jag har testat att rucka på kabeln med och utan batteri. men inget händer. Alla anslutningar har jag dubbelkollat så dom sitter som dom ska. När jag startar så lyser powerlampan några sekunder och börjar sedan att blinka, samma sak med hårddisk lampan den tänds en liten stund och slocknar samtidigt som powerlampan börjar blinka. den enda lampan som lyser konstant är själva strömsladdslampan (den som indikerar att kabel till strömmen är ansluten) ...
  6. Hej! Jag har en Toshiba satellite X200-21C "bärbar" som inte startar, helt svart skärm, blinkar inte ens till i uppstarten. Hårddisk lampan blinkar till i uppstarten och Fläktarna startar och går ner i viloläge efter några sekunder för att starta igen efter någon minut. Endast Powerlampan står och blinkar mellan rött och orange. Har precis bytt moderkort eftersom jag hade samma problem innan och rådet jag fick var att byta. Har testat att byta ramminnet utan att lyckats kört extern skärm och fortfarande svart skärm.kollat så alla kablar sitter där dom ska men får ändå inte igång eländet. Börjar misstänka att det är grafikkortet (externt) på moderkortet som har pajjat men jag börjar fundera på om det är värt pengarna.
×
×
  • Skapa nytt...