Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ozzwald

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för tipsen, kände inte till någon av dessa. Kommer att skaffa en V-dator från T-1000, verkar vara precis vad jag är ute efter.
 2. ozzwald

  Bra HTPC?

  Jag ska köpa ny dator till vardagsrummet, har nu en bärbar som står under tv:n som vi använder för att se strömmande och nerladdat, surfa, lite skrivgrejer, små online-spel samt mail. Datorn har tjänat ut och nu vill jag köpa en "riktig" mediadator, dvs en dator som kan allt det jag gör idag, fast bättre och helst lite till. Och jag vill INTE bygga min dator själv. Jag har kollat marknaden lite men är osäker på om de minidatorer (t ex Acer Aspire Revo) som säljs av de stora kedjorna verkligen är bra. Har också sett att det finns htpc men med Linux och inte så stor hårddisk (jag har två externa hårddiskar). Eller ska jag helt enkelt satsa på en vanlig stationär? Tacksam för tips och hjälp!
 3. Har under en period haft en laptop kopplad till min externa hårddisk. Har nu satt tillbaka min ordinarie laptop. Problemet är att hårddisken syns, men inte innehållet. När jag kolla Egenskaper så är disken full, men innehållet syns alltså inte. Vad kan jag göra?
×
×
 • Skapa nytt...