Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kenneth69

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Läste precis att supporten för Windows 10 kommer upphöra 14 oktober 2025, bara lite drygt 2,5 år efter att supporten för 8.1 upphör Vilket onekligen får en att undra hur mycket sanning det ligger i att 10:an blir det sista Windows. Men det är klart, vi kanske får se 10.1, 10.2 osv inom överskådlig framtid med längre support...
 2. Okej det verkar ha löst sig nu. Efter närmare två timmar. Tålamodsprövande detta.
 3. Jag bestämde mig för att ominstallera Windows 8 efter att ha haft diverse problem. Men nu när jag ska uppdatera till 8.1 verkar datorn ha hängt sig i installationsprocessen . Har varit svart skärm med texten "installerar 82%" i över en timme nu
 4. Har också haft det här problemet idag vid två tillfällen. När jag försöker starta webläsaren kommer rutan "Internet Explorer svarar inte" upp. Fungerar efter att jag startat om datorn några gånger. Men varför får jag en gnagande känsla av att problemet lär återkomma... Så vitt jag kan se har det inte varit någon uppdatering som skulle ha kunnat ställa till det.
 5. Det enda jag önskar från Windows 10 är att slippa det där förbannade Microsoft-kontot. Ska det fortsätta vara en massa strul med det kan Microsoft ta sina hologram-prylar och annat och stoppa upp det någonstans. Oavsett om skiten blir gratis eller inte.
 6. Det här med Microsoft-konto är en mardröm. Har haft problem med det sen jag skaffade dator med Windows 8. Verkar som det skapats två konton med samma mailadress. (Skapade mitt konto ursprungligen när jag köpte Xbox 360). Av Microsoft har man aldrig fått någon hjälp. En person har rekommenderat att aktivera tvåsstegsverifiering av kontot. Nästa person rekommenderade att jag skulle inaktivera densamma. Ytterligare någon har sagt att man kanske kan fixa det om jag ger min tillåtelse, men de kan inte garantera att jag kommer att kunna logga in på datorn efter att de gjort vad de nu än skulle göra. Ett jävla pissföretag det där Microsoft. hoppas det går under.
 7. Efter att ha installerat en rad uppdateringar för Windows 8.1 och IE 11 idag på en dator så händer det att när jag startar webläsaren så står den bara och snurrar. Spelar ingen roll vilken websida jag försöker öppna. Det blir samma sak.
 8. Vad menas med detta? Jag, och flera andra på mitt jobb, har fått följande meddelande när vi ska använda ett specifikt program: Tekniskt fel! Felkod: okänd. Ett fel har uppstått, försök igen. Om felet uppstår igen, kontakta Helpdesk (tel. 25000). Felmeddelande: String index out of range: 2 Det här verkar till och med göra Helpdesk på jobbet konfunderade då de efter en månad fortfarande inte varit till någon hjälp. Någon här som åtminstone kan ge några ledtrådar till vad problemet kan vara? Googlar man på "string index out of range" så verkar det något Java-relaterat problem.
 9. Min Windows 8-dator har av någon anledning stängt av virusskydd. Jag har Norton Internet Security. Går jag in i åtgärdscenter, markerar Norton och klickar på aktivera så får jag frågan "vill du köra den här appen?". Men väljer jag "ja" så händer ändå ingenting
 10. Känner mig väl inte så värst mycket klokare. Har i alla fall haft viss framgång genom att lägga till användare och använda en annan e-postadress. Vet inte om det fungerar som ett nytt Microsoft-konto eller om det bara är ett nytt alias på mitt befintliga. Verkar ju vara det senare. Hur som helst,när jag loggar in med detta så går det att logga in på mailappen och ladda ner från Store. Men tydligen verkar inte mailappen kunna hantera POP. Har inte heller den blekaste aning om hur jag ska fixa mitt ursprungliga konto
 11. Låter väldigt krångligt. Börjar förstå varför Windows 8 fått så mycket kritik. Användarvänligt är inte direkt ett ord som passar i de här sammanhangen. Finns det någon med Windows 8 som kan hjälpa?
 12. Jag syftade på sidan som du länkade till. Vet inte om det på nåt sätt kan ha blivit dubbla konton med samma e-postadress. Det är inte samma lösenord när jag startar datorn som när jag ska logga in på någon Microsoft-sida. Har i alla fall aldrig ändrat till lokalt konto.
 13. Där har jag kunnat logga in med min riktiga e-postadress. Så varför får jag meddelande om att e-postadressen inte gäller längre när jag försöker öppna mail på startskärmen eller försöker ladda ner något från Windows Store?
 14. Så man måste logga in för att se meddelandet, Lättare sagt än gjort när det inte går att logga in
 15. Skaffade nyligen en dator med Windows 8 och har ett märkligt problem. När jag på startskärmen försöker öppna e-posten eller går in i Windows Store och försöker ladda ner något så kommer det bara upp ett meddelande om att det inte går att logga in på grund av att min e-postadress inte gäller. Jag har dock kunnat logga in på mitt Microsoft-konto med samma e-postadress. Har även kunnat använda mail genom Windows Live Mail. Kontaktade Microsofts support, fick ett mail med uppmaning att klicka på en länk för att se svaret på min fråga. Men när jag gjorde det fick jag bara meddelandet "[min e-postadress] får inte se den här händelsen". Jag fattar ingenting.
×
×
 • Skapa nytt...