Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lerkamelen

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lerkamelen

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Lerkamelen

  Trassel med Canonskrivare

  Hej. Har en gammal skrivare, Canon MP620. När jag startar den kommer det upp följande meddelande på displayen: B200 Ett skrivarfel har uppstårr. Se handboken. Någon som har en lösning? Vad betyder B200? Står ingenting i handboken om detta.
 2. Lerkamelen

  LÖST Problem med Canon MP 620

  Pelle Penna. Ditt råd hjälpte. Tack.
 3. Lerkamelen

  LÖST Problem med Canon MP 620

  Har en gammal skrivare, Canon MP 620. I stort sett har denna produkt fungerat hyfsat. Men nu får jag ett meddelande att "ett skrivarfel har uppstått. Stäng av och slå på enheten. Servicefel 6A80." Det blev inte ett dugg bättre när jag gjorde detta. Är det bara att åka till tippen med eländet? Dessvärre har jag en hel låda full med färgpatroner. Så en olycka kommer sällan ensam.
 4. Lerkamelen

  Nätverk

  PC För Alla hade i nummer 10 2012 en intressant artikel hur man kopierar trådlöst nätverk till en usb-sticka. Men då gällde det Windows Vista/7. När jag skulle försöka (med Windows 10) körde jag, föga överraskande, fast direkt. Kort sagt: hur gör man?
 5. Lerkamelen

  Bild försvann

  Har en något ansträngd relation till datorer, får alltid sitta med Svarte Petter. För någon månad sedan lämnade jag in min sex år gamla Lenovo för service. Killen bakom disken föreslår att sätta in en nyare version av Windows 10 och byta hårddisken mot en ssd-disk, så blir datorn snabbare som han uttryckte sej. Så gjordes. Men att datorn blev snabbare, nja. Det handlar om gradskillnader som knappt är mätbara. Men vad värre är: när jag tittar på svt-play har jag ingen bild, bara ljud. Lägger jag markören på linjen längst ner har jag en minibild men den stora rutan är tom. På youtube kan jag titta på kanske hälften av klippen, resten är tomt. Har VLC Media Player installerat. Vad har hänt?
 6. Lerkamelen

  Köpångest

  Funderar på en ny bärbar dator. Mina användningsområden är bank, e-post, surfa, fotos bl a. Vill ha så stor skärm som möjligt, men framför allt vill jag kunna spela DVD. Men det finns ju inga vad jag kan se efter några besök på Alina, MediaMarkt och Elgiganten. Prisklass 5-6.000 kr. Tacksam för hjälp.
 7. Lerkamelen

  Outlookundring

  Hej. Mitt e-postprogram är Outlook.com. Har ett svagt minne att man kan skriva ett brev en dag och senarelägga själva utskicket. Men hur gör man? Glad för svar.
 8. Lerkamelen

  Så brett det blivit . . .

  Inte är det mycket jag begriper. Nu plötsligt har allt på skärmen, ikoner och bilder, blivit mycket bredare. Vad har jag tryckt på för galen tangent? Kör Windows 10 och Google Crome.Inställningen är 100%.
 9. Lerkamelen

  Spara från Youtube

  Jag har Google Chrome.
 10. Lerkamelen

  Spara från Youtube

  Brukar spara en del musikvideos från Youtube med programmet "en.savefrom.net". Men ibland blir det inte så bra. Hela bilden blir hoptryckt. Exempelvis när jag laddar ner "Lesley Gore - Maybe I know". Vad gör jag för fel? Tacksam för hjälp.
 11. Lerkamelen

  Minikamera

  Spionkamera kanske jag borde skrivit. En kamera som ryms i handflatan.
 12. Lerkamelen

  Minikamera

  Funderar på att köpa en minikamera. Varit inne på Prylstaden.se och kollat. Men dessa minikameror: är det rena skräpet? Har någon av er erfarenhet och kan rekommendera eller varna. Tacksam för svar.
 13. Lerkamelen

  Hemlig e-postadress

  Är det möjligt att ha en hemlig e-postadress? Av vissa skäl skulle jag behöva en sådan. Om jag har G-mail- eller Yahookonto är jag knappast okänd eftersom mitt riktiga namn står i mottagarens fönster. Om det ska stå t ex Kalle Kula hur gör jag?
 14. Lerkamelen

  Klockproblem

  Hej. Ett konstigt problem kanske. Kör Windows 10. Mitt e-postkonto är Outlook. Klockan visar korrekt tid i Windows 10 (nere i högra hörnet). Men när jag öppnar e-posten visar klockan två timmar back. Alltså blir kl 20.00 kl 18.00 i e-posten. Varför? Hur ställer jag in klockan i e-posten. Kan inget om datorer så vad gör jag för fel? Tack för er hjälp.
 15. Lerkamelen

  Läsa tidningar gratis?

  Tack för svaret. Jag söker exempelvis på ordet Piratradio i DN 1900-2016. Får 139 träffar. Visst, så långt är jag med. Men, jag kommer ju inte in på själva DN:s sida för att läsa artikeln.
×